Mit vesztek egy kollegatol parancsolgatasnak es mit nem?
3 perc alatt ez a 2 mondat annak szamitana?
-vidd ki ezt, nem a vevot kellett volna elkezdened kiszolgalni.
-ne torolgesd ezt, ott all a vevod menj oda
A viszonytol függ.
Ha kezdö zöldfülü vagyok megertem. Akkor is ha ö felettem all pl az üzletvezetö.
De forditva ha en ott vagyok 5 éve es egy pàr honapja dolgozo pampog akkor nem. Max ha csapatmunka a dolog es ugy adja elö pl en kiviszem ezt addig te legyszi vevözz, vagy vidd ki legyszi en kiszolgalok. Vagy hasonlo munkamegosztasrol van szo
En zöldfülükent olyanokat kaptam (takaritas külföld), hogy utanam kezdtek takaritani es a vezetönek mutogattàk hogy a tükrön is maradt folt meg ilyenek.
Amugy azt hogy a munkavegzes szeparàlt legyen azaz minden munkavallalonak sajat dolga legyen a vezetö dolga megszervezni. Nalunk pl minden szoba màsé volt. Nem is tudom mit keresett az en szobamban a kollega
Az a baj, hogy a régi dolgozók egy része, ha a főnök odamegy hozzá avval, hogy "Holnap jön egy új dolgozó. Te fogod őt betanítani, egy darabig együtt dolgoztok majd.", azt magában úgy értelmezi, hogy "Holnaptól lesz egy csicskád, akire rálőcsölheted az általad végzendő munka 80%-ét, és levezetheted rajta a feszültségedet, ordibálhatsz vele kényed kedved szerint, ami csak tetszik."
Én már az elején éreztetni szoktam az ilyenekkel, hogy nem állnak fölöttem, ő is csak ugyanolyan, bármikor pótolható tucatdolgozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!