Munkahelyemen nincs cigiszünet rövidített műszakban. Idő lenne rá, forgalom megengedné, mégse engednek ki, így helyette bent állok és nem csinálok semmit. Miért lehet ilyen bürokrata egy ember, hogy értelmetlen szabályokhoz ragaszkodik?
Figyelt kérdés
2019. szept. 25. 11:07
11/13 anonim válasza:
Cigivel nem hasznosan meg értelmesen telne a szüneted. Valami hisztis kisgyerek lehetsz a szöveged alapján.
Amúgy pont a dohányosok szokták úgy szervezni a munkát, hogy jusson félóránként tíz perc cigiszünet.
Üdv, egy exdohányos.
12/13 anonim válasza:
Próbáld ki az e-cigit munkaidőben. Bármikor beleszívhatsz és kifújod a gőzt. Majd mondod ez az asztmádra kell. (de lehet hallottak az e-cigiről)
13/13 anonim válasza:
Én megértem az álláspontodat, pedig sosem dohányoztam.
Többi válaszolónak: nem tudja úgy szervezni a napját, hogy jusson idő félóránként egy cigire, mert a vendégek körül forog a napja. Ergo ha nincs vendég, és már felnyalta a pultot kétszer, és csak áll ott, mint fsz a lagziban, akkor nyugodtan kimehetne.
Kérdező: kérd át magad másik étterembe. Ahol én dolgoztam eddig, mindenhol kiengedték a bagósokat, nyilván nem a legnagyobb tré közepén, de ha tényleg semmi nem volt, akkor mehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!