Pénzügyi tanácsadói munka. Jó ez nekem? Mi ez tulajdonképpen?
Barátom által megismerkedtem a 3 betűs céggel (ofau..)
Pénzügyi tanácsadó munkáról volt szó. Én tök lelkes voltam az elején, el jártam a céges oktatásokra, és megcsináltam a biztosítás közvetői vizsgát is.
Az egész tök jónak tűnt, mondták hogy 700 körül simán kereshetek majd, mert most pörögnek a hitelek.
Viszont élesben nem igazán megy ez.. illetve nem is érzem azt, hogy tanácsadásról lenne szó.
Tulajdonképpen el kéne adnom termékeket. Inkább érzem magam valamiféle ügynöknek.
Van értelme ezzel próbálkozni? Mi a véleményetek róla? Eddig konkrétan egy Ft-ot sem kerestem, sőt mínsuzban vagyok a vizsgadíj miatt.
Igen, a pénzügyi tanácsadó a szép elnevezése annak a munkának, amit biztosítási ügynöknek neveznek.
Ehhez egy alkat kell, ami szerintem keveseknek van meg.
A vizsgadíjra annyit tudok mondani: tanulópénz.
Máskor már helyén tudod kezelni, ha efféle munkával horribilis jutalékot emlegetnek, mint lehetőséget.
Ha alkalmazott leszel harmadakkora fizetésért, akkor biztos lehetsz benne, hogy azt mindig megkapod, az nem egy elhúzott mézesmadzag lesz. Ez a nagy különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!