Érettségivel milyen állást ajánlanátok?
Egy érettségi manapság semmi. Lehetőségeid: árufeltöltő, gyár, utcaseprés, valami irodai munka, közfoglalkoztatotti állások, gyorsétterembe kiszolgálás (feltéve, ha nem kérnek ilyen szakirányú végzettséget, mint a vendéglátás), moziba jegyárus.
Oltári nagy lehetőségeid nincsenek a semmi végzettséged miatt.
Ügyfélszolgálat. Esetleg még az eladó, h&m és hasonló üzletekbe.
Nemzeti közművek és az elmű nálunk mindig keres ügyfelest, mobilszolgáltatók is szoktak keresni ügyfeles értékesítőt.
Plázákban hirdet a dm, rossman, pepco és a h&m is eladó felvételt.
Nem piszkálni akarlak de nem akarsz tanulni valamit? Nincs ami úgy igazán érdekelne?
Én azt ajánlom hogy mindenképpen tanulj még valamit, nem kell egyetemre menned ha nem akarsz vannak OKJ képzések is. Logisztikai ügyintéző vagy valami hasonló.
Vagy feküdj rá az idegen nyelvekre. Jó idegen nyelv tudás pl angol és egy orosz vagy más ritkábban használ nyelv szuper jó kombó lehet.
Különben maradnak ezek a munkák amiket nem annyira akarsz..
Én nekem már van egy diplomám de most szeretnék mást tanulni más területen dolgozni. Szerintem önmagunk képzése a legjobb befektetés.
Gondold át mit szeretnél az életben. Mi az ami érdekel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!