Ha újságírói egyetemi diplomával rendelkező újságíró lennél, és a szerkesztőd, aki elbírálja-szerkeszti a cikkeidet, érettségivel rendelkező ember lenne, te mit szólnál hozzá?
Érettségije van, idegen nyelveket nem beszél, újságírást nem tanult.
De neki kell átküldened az anyagaidat, ő belenyúlhat, húzhat, átírathat, vagyis ő szerkeszt, és ilyen értelemben feljebbvalód.
- nem kormánypárti lap!
- #2-es, a szemétkedést be lehet fejezni, most írtam ki ezt a kérdést ebben a topicban először, és minden szavam igaz! Ha nem tudsz értelmesen hozzászólni, akkor hanyagold ezt a kérdést!
# 4 igen, először én is ezt gondoltam!
Utána arra gondoltam, vajon nem nagyképűség-e tőlem, hogy ezt gondolom a helyzetről, tehát valami értelmiségi gőg, magamat hibáztattam.
Természetesen nem nézem le a csupán érettségivel rendelkező embereket. Kérdés, hogy mennyire tudnak felkészült, hiteles és produktív szakemberek lenni egy ilyen intellektuális, értelmiségi, szellemi munkakörben, mint a szerkesztői.
Régen szakmát tanultak az emberek, érettségi is bővel elég volt sokmindenhez, majd beletanult.
Gondolom nem veled együtt kezde, már csinálja pár éve, és mivel van munkád nem is rosszul.
# 7 látszik, hogy lövésed sincs erről a szakmáról.
A lap színvonalából nem megítélhető egy szerkesztő munkája, aki egy fogaskerék, egy szerkesztő a sok közül, a cikkeket nem ő írja!
Ez a büfé-ruhatár szakos léhűtő szidja az érettségivel rendelkező léhűtőt tipikus esete.
Egyébként ahhoz a szeméthez, amit ti újságírásnak manapság neveztek nem kell 8 általánosnál több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!