Gáz ha 1 hónapja vagyok ott az új melóhelyen de még mindig kérdezek, ha valamit nem tudok?
Nem, én egy éve vagyok a munkahelyemen, és kérdezek, ha nem tudok valamit. Van olyan, aki húsz-huszonöt éve dolgozik már itt, és még ő is kérdez kb. heti szinten. Sőt, van olyan, amit én tanítottam meg neki, pedig én még relatíve friss hús vagyok itt hozzá képest. :D
Olyan is van, amikor olyan problémával találkozunk, amire senki nem tudja a megoldást, ilyenkor általában az van, hogy a legésszerűbbnek tűnő megoldást választjuk és közösen megegyezünk, hogy akkor mostantól kezdve ezt így fogjuk csinálni és kész. :D
Számviteli területen dolgozom amúgy. :)
Az egyetlen amit utálnak a felettesek, ha valaki ugyanazt kérdezi meg újra és újra, napi vagy heti rendszerességgel. Szóval ha visszatérő problémád van, akkor kérdezd meg valakitől és írd fel magadnak valahova a választ, ha nem tudod megjegyezni, hogy legközelebb ne kelljen megkérdezni. Ha új problémába botlasz, akkor pedig kérdezz nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!