Semmi pénzem holnap délig még elég a cigim. Mit tegyek van még valaki ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Kérjek a fönőktől? Csak 2 napja dolgozom, szerintetek adna?2019. szept. 19. 23:13
1/11 anonim válasza:
Én is dohányzom, de ha nem lenne pénzem, inkább kajára kérnék kölcsön, mint cigire...
2/11 anonim válasza:
Lehet hogy adna,de ez nagyon gáz.
Súlyosan függő vagy. Keress fel valami szakembert ha lesz rá pénzed.
3/11 anonim válasza:
Én mindig tartok ilyenkor pár kövér kalózdekket egy dobozban. Nem is fordult elő sohase, hogy kifogyott volna a cigim!
4/11 anonim válasza:
Épp tegnap kérdezte a tesóm tőlem, mi lenne a cigizne? Mondtam kiröhögném, nem elég, hogy büdös városba lakunk meg sok a károsanyag, még külön füsttel szivatná magát meg fizetne is érte, hogy köhögjön meg krákogjon , köpködjön, igényes és elrelátó gondolkodásra vallana kistárcsa, mondtam neki. Igen, meggyőztem. :) Téged kérdező nem foglak, szóval egyetlen ami szóba jöhet, hogy tarhálasz.
5/11 anonim válasza:
sok pénzem van, nem dohányzom, bocs haver :(
6/11 anonim válasza:
Pénzem nekem sincs semmi, viszont nem dohànyzom.
8/11 anonim válasza:
Kéregess mint ahogy mindenki más is teszi ebben a helyzetben. Egy szál cigit könnyebben adnak. Két dobozra valót összeszedsz egy délután alatt.
9/11 anonim válasza:
Kéregess a klasszikussal:
"Van cigid? Buszjegyre kéne!"
10/11 anonim válasza:
Az a ciki, hogy nincs pénzed és inkább cigire kérnél mint kajára.
Gyűjts csikket, tarhálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!