Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sos. Ti mit tennétek ha...

Sos. Ti mit tennétek ha tudnátok sikkasztásról?

Figyelt kérdés

Nos az a helyzet hogy van egy munkahelyem 3 eve. Kulfoldi a tulajdonos, magyar ugyvezeto, es konyvelo akik osszejatszottak es kiforgattak a tulajt.

2 ev utan felmondott az ugyvezeto, elkoltozott, a konyvelo lett az ugyvezeto es ugyan ezt csinalja. A tulaj meg nem tudta meg.

Nekem szepen lassan be lett adagolva a 3 ev alatt hogy mi a helyzet. Nos a helyzet az hogy a tulajt meglopjak de eleg komoly osszegekkel.

Aki felmondott az helyett en ultem be a szekbe, de nekem nincsen banki belepesem, az utalasokat se latom csak a bizonylatokat. Se bankkartyam nincs, illetve en nem kapok semmi penzt ezekbol csak tudom. A tulajnak mindig csak egy tablazat van kuldve a penzugyi kimutatasrol nyilvan hulye hogy nem nez mast de ez van. Ezeket a tablazatokat en kuldom emailen de nem en csinalom csak leforditom.

Olyan szintu a lopas hogy sokszor nem tudunk fizetni idoben, mert annyira nincs penz. A tulajdonos fule mogott is sok a vaj, mert o is sokat csal szoval rendorsegre nem tudna menni senki.

Tiszta ideg vagyok allandoan nem tudok enni se aludni se semmit. Ti mit tennetek? Ha eltunnek egyik pillanatrol a masikra akkor mi bajom lehet? Irnek egy felmondo emailt

Raadasul Fizetest se kaptam meg pedig elsejen kellett volna.

Koszonom

2019. szept. 9. 08:43
 1/3 anonim ***** válasza:
53%

Felmondanék.

Nem folynék bele. Nyilván meg van az oka, hogy a tulaj sem foglalkozik vele. Neki lehet, hogy ez csak amolyan pénzmosó vállalkozás.

2019. szept. 9. 09:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Mennék onnan a francba, még a végén téged vesznek elő,tudod milyen az ügyészség meg az (i)gazságszolgáltatás.
2019. szept. 9. 09:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Es ha azt mondja nem mondhatok fel? Vajon lehet bajom belole? Felek tole
2019. szept. 11. 19:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!