Ha valaki jól dolgozik egy adott munkahelyen, miért mondja a környezete rá, hogy nagy a mellénye? Milyen összefüggés van a kettő között?
Nem mindegy, hogy jól dolgozik és ezt hangoztatja is magáról illetve megenged magának olyan dolgokat, amiket más nem tehet meg, csak mert ő jól dolgozik
VAGY
Jól dolgozik, szépen és csendben, és pont ugyanúgy betart minden előírást, utasítást és szabályt, mint bárki más. Vagy talán még jobban is.
Nincs képzelőerőd?
Milyen példát akarsz?
Van egy emberke, aki kijelenti magáról, hogy ő hú de jó munkaerő és jó esetben tényleg az, erre fel pedig fogja és több szünetet tart, mint mások, telefonál holott nem lehetne, vagy bármi efféle.
Vagy a másik fele, aki nélkül megállna az élet. Minden rá szabott feladatot megcsinál maximálisan és nem érzi magát ettől különbnek, vagy egyenesen hárítja magáról a dicséretet is.
Az első az, akire azt mondják hogy nagy a mellénye. Beképzelt, ha így jobban érted.
A második meg valószínűleg a valódi jó dolgozó, de róla 99% hogy senki nem is tudja, mert nem veri a mellényét, mint az első típus. Az első típusba tartozók gyakran csak a saját véleményük szerint jó dolgozók, mások szerint nem.
Volt az elsőbe tartozó kollégám. Én meg a második vagyok, habár azért meg szoktam magamnak engedni néha némi lazítást, ha azzal nem okozok gondot a munkafolyamatokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!