Mi a teendő ha nem találok munkát?
Pályakezdő vagyok, pár hónapja nem találok munkát.
Pár napot voltam alkalmi munkán és ennyi. Semmi nem jön össze, túl sok lehetőségem sincs.
Mi a teendő?
Logisztika és szállítmányozás
Hozzáteszem a környéken nem igazán van lehetőségem ebben a szakmában, ha mégis hirdetnek ehhez kapcsolodoan munkát oda nem vesznek fel mert tapasztakatot kérnek a legtöbb helyen
Szia,
Városokban több munka lehetőség van, én olvastam régebben, hogy ilyen üzletláncokban, mint Lidl vagy Aldi vannak ilyen pozíciók, a honlapjukon megtudod nézni.
Illetve néz körül Profession és hasonló honlapokon is.. Ha nem találsz akkor továbbképzés vagy átképzés, mint írták fent.
Alkalmi munka általában árupakolás vagy ruha boltban szoktak, ahol nem fix szerződéses. Pl. a Focus Work, diák és alkalmi munkái.
Üdv, remélem segít.
Utóirat:
Továbbképzés estén olyan helyet keres, ahol van gyakorlati rész, pl. dolgozni kell valahol.
Amúgy sok helyen, cégnél felvesznek gyakornokokat is, csak a betanulás ideje alatt nem kapnak fizetést..Erre is utána kérdezhetsz, hogy van-e ilyen, ha tapasztalat kell. Sok sikert!
Szia,
Én is a logisztikában dolgozom, Budapesten irodai munkát (tehát nem a targoncázós komizós részét) óriási hiány van, rengeteg túlórát kell vállalnunk mert nincs kompetens új munkatárs sehol. Ez lehet jó pénz de a szabadidő rovására megy, nem tetszik annyira.
Szerintem vállald el az első szart tapasztalatszerzésnek fél évig, ahol azért bejelentve vagy egy komolyabb cégnél. Utána könnyen válthatsz az egyikről a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!