Sok munka mellett megszédülni?
Figyelt kérdés
Voltatok úgy, hogy megszédültetek a fáradtságtól? Voltam kivizsgáláson nem találtak semmit. Gyárban dolgozom 12 órában. 3-4 napot is van hogy pihenő nélkül. Néha megszédülök de csak egy pillanatra.2019. aug. 31. 11:15
1/4 anonim válasza:
Gondolom nem régóta dolgozol. Majd megszokod. Örülj amíg "csak" ennyi bajod van! :)
2/4 A kérdező kommentje:
260-70 órákat dolgozom átlagban, nem a jellegével van baj, hanem hogy nincs időm pihenni, valamint a többműszakkal.
2019. aug. 31. 11:45
3/4 anonim válasza:
Voltam így. Rá lehet fogni, hogy "majd megszokod" meg "nem vagy cukorból, egy kis munka nem árthat meg", de ha megszédülsz a fáradtságtók, akkor baj van, addig kell változtatni a munkaidős beosztásán, amíg nem jön elő valami komolyabb gond. Egyébként sem egészséges havi 260-270 órát dolgozni.
4/4 anonim válasza:
A munkáltatók és sztahanovisták felérhetnék végre ésszel, hogy emberek vagyunk, nem igáslovak!
Tegyük hozzá, a mai magyar gyári fizetésért nem is érdemes hajtani.
Nos, napok óta extrém meleg van. Már önmagában ez megterhelő, és miközben ennél fogva több pihenő járna, te pihenő nélkül nyomod. Ez veszélyes, több szempontból is, kicsinálja a szervezetet, ráadásul mivel gyárban vagy, gondolom gépek között is mozogsz, isten őrízz, hogy megszédülve baleset érjen! Nyilván így a figyelmed is lankad, ami gyárban nem jó. Szerintem irasd ki magad, remélem van táppénz, legalább ezeket a meleg napokat probáld meg otthon kiheverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!