Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hányingerem van a munkától...

Hányingerem van a munkától mitől múlik ell?

Figyelt kérdés

Úgyérzem a szabadnapon kevés és mindíg csak dolgozom nem ér ennyit az egész élet ha ilyensokat kell dolgozni..

:(

2019. aug. 26. 15:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

@16:40

A harmadik szakmámat csinálnom estin, hátha ez majd beválik...

De ha ez se? munka mellett járjak esti okj-re életem végéig hátha nyugdíjas korom előtt még megtalálom azt a foglalkozást amit nem szenvedéssel végzek?

2019. aug. 26. 16:44
 12/17 anonim ***** válasza:
32%

16:44

Akkor meg lehet, nem is a munkával van a baj, hanem a hozzáállásoddal? Azt se ártana felülvizsgálni.

De ha neked az jó, hogy már a munka szótól undorodsz, hát hajrá.

Én sose tettem, mert tudom, hogy ez egy ilyen világ, ilyen szabályokkal. Kiveszem a részem belőle és kész, nem fogok belehalni. Van így is egy csomó szabadidőm. Ha valamiért utálok bemenni, az max az emberek miatt fordul elő, de ha így kezdek érezni, akkor inkább közeget váltok és gond megoldva.

De ez a te éledet. Úgy cseszed el magadnak, ahogy jól esik.

2019. aug. 26. 16:53
 13/17 anonim ***** válasza:
33%

@16:53

Mikor kikerültem az iskolából a munka világába, tele voltam nagy reményekkel és tervekkel. Ennek talán 5 éve, én azóta munkavállalóként csak a szart ettem. Fizetést adni nem igazán akarnak, csak szánalmas alamizsnát, ellenben b*szd el ott a napjaid nagy részét a munkahelyen. Csak azért szenved ott az ember hogy ne haljon éhen, egy szánalmas nyomorult rabszolgáskodás az egész.

2019. aug. 26. 17:02
 14/17 anonim ***** válasza:
63%

17:02

Számomra nem az. Alulfizetnek, ez tény. De ettől még örömömet lelem a kis apróságokban, ahelyett hogy utálkoznék mindenen. De ahogy írtam: úgy rontod el magadnak az életed, ahogy szeretnéd.

Van épp elég bajom, nem hiányzik, hogy még a munkámat is utáljam. Pedig volna rá okom, ezer. De tudod mit? Csak azért se. :)

Na további jó utálkozást!

2019. aug. 26. 17:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Hazudni nem tudok magamnak sajna.
2019. aug. 26. 17:12
 16/17 anonim ***** válasza:
91%
Menj munkanálkülinek és ha már nem tudsz miből kaját venni akkor hányingered sem lesz.
2019. aug. 27. 13:23
 17/17 anonim ***** válasza:

@13:23

Ugyan kérlek, a pizzéria mögötti kukába fél fullos pizzák bele vannak baszva, dobozba. :D

2019. aug. 27. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!