Tényleg félrevezettem valamivel? Ezek után hogyan viselkedjek vele a munkahelyen?
Van egy kollégám (nem közvetlen kolléga, de egy emeleten, egy nagy open office-ban vagyunk, szóval napi szinten látom), aki kezdetek óta udvarolgat, holott mondtam, hogy van párom. Azt mondta, nem baj, jó munkatársi, vagy akár baráti viszony még lehet köztünk.
Tegnap volt egy közös mozizás a kollégákkkal, ahová 8-an mentünk + 2 lány hozta a párját is. A mozi után még beszélgettünk az egyik kolléganőmmel, és ez a srác is hozzánk csapódott. Amikor a csaj lelépett, elhívott még egyet kávézni, hozzá tette, hogy "nyugi, csakis haverilag", így belementem. Már elég késő volt, ezért utána felajánlotta, hogy hazakísér. A kapu előtt megpróbált megcsókolni, mire egyértelműen ellenkeztem, nekiszorított a kapunak, és úgy próbálkozott tovább. Már ott tartottam, hogy elkezdtem félni, majdnem sikítottam, de először csak mondtam, hogy FÚJ soha az életben, és elkezdtem lökdösni, ütögetni, hogy szálljon le rólam. Ott az utcán kezdett el leqrvázni, és vádolni, hogy kihasználom, és az ő vállán sírok a fszfej páromról (soha nem történt ilyen, egyetlen egyszer meséltem ebédnél, hogy összekaptunk kicsit reggel), akiben ráadásul annyi nem volt, hogy eljöjjön a közös mozizásra, fogjam fel, hogy nincs komoly kapcsolatom, amire hivatkozva visszautasíthatok normális pasikat, miután jeleket adok, félrevezetem, aztán megalázom, mint egy senkiházit. Gerinctelen pszichopata vagyok, aki undorító embereknek szétteszi, míg őt megalázóan utasítom el, miután kávézgattam vele és hazakísértettem magam. Megmondtam, hogy tökön térdelem és szólok a páromnak ha nem húz el azonnal, erre azt mondta, hogy ha riasztani merem a bunkó kanomat, akkor még meg is pofoz. Hívtam rögtön, erre persze azonnal elhúzott, de utána írt fb-on, hogy meg fogja tudni mindenki bent a munkahelyen, hogy milyen undorítóan félrevezettem és fenyegettem.
Ezek után mit csináljak?
“fogjam fel, hogy nincs komoly kapcsolatom, amire hivatkozva visszautasíthatok normális pasikat” 😀 Ezek szerint aki szingli az nem utasíthat vissza senkit?
Rá se nézz többet, ez egy elmebeteg nyomorék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!