Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viselkedjek vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek vele közömbösen?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy férfi..és hát mi eszméletlen sokat beszélgettünk, egyre és egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Majdnem lefeküdtünk, de mégsem..mert nem engedtem,mert női problémáim voltak..és itt a lényeg, hogy aztán elindult egy pletyka..1éve pontosan, hgy ez történt. Aztán..nem szóltunk egymáshoz, nem néztünk egymásra. Én azlrt nem, mert tudtam, hogy mik keringenek rólunk és szégyeltem a szemébe nézni, azok után, hiába én nem csináltam semmit. Mert itt tényleg félreértések ne essenek, azt hitte, hogy én pletykáltam el a dolgokat, és neki ez rosszul esett. Egyszer odamentem hozzá, hogy megkérdezzem, hogy haragszik e mire ő azt válaszolta, hogy nem. De amúgy haragudott. Még most is. Aztán a múltkor össze szedtem a bátroságomat, hogy én igenis beszélek vele, és végre egy év után lassan, elmagyarázom konkrétan neki, hogy mi is történt..hát azt mondta nekem, hogyha erről szeretnék beszélni vele, akkor ne is beszéljek, vagy ne is szóljak hozzá. Hát mondtam neki, hogy ez iszonyúan gyerekes,de őt nem érdekelte. Aztán pár hete újra jóban vagyok egy régi barátnőmmel, s vele találkozunk, mikor ő végez a gyakorlattal. És van, hogy ő is ott arra felé dolgozik, és mindig majdnem látjuk. Barátnőm azt mondta, hogy ne nagyon foglalkozzak vele, mert nem érdemes, és tényleg megpróbálkoztam vele, de van, hogy (mostanság nagyon) néz és én a nézésétől még most is szó szerint elolvadok, aztán egész nap rá gondolok, és mikor néz, akkor én is nzem, és...nagyon nehéz ez az egész..én tényleg próbáltam vele közömbösen viselkedni, de egyszerűen azoktól a szemektől én elolvadok.

És gondoltam, ha már barátnőm sem tudott ezen segíteni, hogy az ő praktikái is csődöt mondtak, ezért beírok ide, hátha tud valaki segíteni.

Nagyon, de nagyon megköszönném, mert iszonyúan fontos, mert tényleg nem akarom, hogy lássa hogy még mindig oda vagyok érte..

Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát, akár értelmes, akár nem. Akár kritikus, akár segítő. Mindenre kíváncsi vagyok. Minden véleményre.

És bocsánat a hosszú szövegért.

2018. jún. 25. 23:57
 1/9 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
67%
Jaj már, tedd már szét neki a patáidat, te ostoba.
2018. jún. 26. 00:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha az olyan egyszerű lenne :D
2018. jún. 26. 00:07
 3/9 anonim ***** válasza:
49%

A kérdésedből fogalmam sincs hová akarsz kilyukadni.

Most közömbös akarsz lenni vele, de alapból az vagy mert max. magadban olvadozol és foltozod össze rendre az összes bugyidat rekordidő alatt amikor rád néz vagy épp felszedni akarod? Szerintem ő semmit nem vesz észre ebből a nagy vágyódásból.

Az elején lévő katyvaszból pedig semmi konkrétum nem derül ki pedig ott vagy a kutya elásva a sztori szempontjából.

2018. jún. 26. 00:38
 4/9 A kérdező kommentje:

Az a lényeg,hogy nagyon sokat beszéltünk,megkedveltük egymást,leakart feküdni velem,nem feküdtünk le,elindult egy pletyka,és innen már szerintem értetted.

Csak azt akarom,hogy közömbösnek higyjen.

Hogy nem érzek semmit iránta.

Nem,nem felszedni akarom.

Csak egyszerűen, ne vegye észre,hogy odáig és vissza vagyok érte..

2018. jún. 26. 01:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok, de remélem releváns a válaszom. Belezúgtam kolléganőbe és úgy éreztem/érzem most is, hogy nem vagyok közömbös. Viszont nagyon megbántott, ami miatt nem merek közeledni felé.

Igyekszem nem kerülni a társaságát, nem keresem a szemkontaktust, ha jön a folyosón, akkor egyenesen előre nézek, ha benéz az irodába, akkor csak felpillantok, amikor elköszön, akkor is próbalok közömbös hangon és tekintettel elköszöni.

Szóvan ne nézz rá, pláne a szemébe ne. Kerülj bármilyen kontaktot.

2018. jún. 26. 06:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Sztem egyszerűen csak kerüld el .Ne keresd a tàrsasàgàt keress uj hobbit vagy menj el bulizni Igy hogy most is rajta kattogsz nem fogod elfelejteni sosem.
2018. jún. 26. 09:43
 7/9 A kérdező kommentje:

5.válaszoló köszönöm a választ.

6.válaszoló..nem olyan egyszerű ez,hogy kerüljem. Mert ha elmegyek barátnőmmel találkozni van,hogy hetente 2x ő dolgozik,és nem lehet kiszámolni,vagy épp tudni,hogy melyik nap,mert neki ez mindig változó..

2018. jún. 26. 10:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy különválasztod azt, amit érzel és azt, amit teszel. Egy tudatos szűrőn átengeded szépen az érzelmeidet, és csak azokat engeded fizikaliag érvényesülni, amelyiket akarod.
2018. jún. 26. 11:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2018. jún. 26. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!