Milyen munkát érdemes választani, ha azt akarom, hogy legyen időm MINDEN NAP edzeni?
Tehát valami klasszikus 6-14 órás vagy max 8-16 órás munka,Legjobb lenne a 7-15,csak ez ritka mint a fehér holló.A 8 óránál több munka nem megfelelő.Az irodai munkák meg mostanában már olyanok,hogy 10-18-ig vannak a kora reggeli kezdés helyett,mert manapság már mindenki szeret sokáig aludni.De ez se jó,mert akkor meg túl későn érek haza,az edzések meg elkezdődnek korábban.Meg vehetek bérletet a drágább edzőterembe,ami késő estig nyitva van.
Az ilyen 24/48 se jó vagy esetleg úgy lehetne,hogy akkor a szabadnap 2x edzek?
Szóval az lenne a kérdés,hogy milyen munkát válasszak,amivel napi 8 óra délelötti műszakba lehet dolgozni nyugodtan és délután mehetek végre edzeni.
Milyen edzésre gondolsz? Edzőterembe, vagy valami más?
Mert ha kötetlen az időpont, akkor mindegy milyen munka. Meg mi a végzettséged, milyen jellegű munkára gondolsz? Én járok edzeni, akik minden nap mennek, azok között van mérnök, áruterítő, edző, tanár. De szerintem egy bolti eladó, vagy egy irodai alkalmazott is 4-5 körül végez, aztán mehet akár edzeni is.
Én vállalkozó vagyok, nem tudnék minden nap menni, a nem edzős napokra szervezem a sokáig tartó dolgaimat.
#8:
Csak ne hiéna, hanem tisztességes céges. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!