Ti mit csinálnátok a helyemben? Elég nagy a baj.
Te komolyan 40 embert vezettél évekig és most nem tudsz kezelni egy kis gyűlölködést?
Hogyan végezted eddig a munkádat?
Persze mind a 80 ember hülye, csak te nem.
De a válaszok is furák. Ha egy ilyen főnökről szól egy kérdés, akkor mindenki a főnököt szidja 😁
A 40 beosztottam értelmes, kedves ember mind. Szuper velük együtt dolgozni. Sosem volt egyikükkel sem konflikitusom. Ha nem ertünk egyet valamiben megbeszéljük és vagy meggyőznek vagy elfogadják a döntésem. Nagyon szeretnek és ennek hamgot is adnak. Sok elismerést kaptam tőlük is meg a közös munkám miatt a főnökeinktők. A másik társaság teljesen már. Problémásak, primitivek. Nem mind a 80 ilyen. 10et ismerek már regről, dolgoztam is velük. Ők teljesen normálisak. A másik 70et nem ismerem. Nem tudom hányan vannak benne a lejáratasomban. Biztos nem mind a 70. Kaptam sajnálkozó leveleket is ismeretlenektől, hogy szegyen amit csinalnak a többiek. Szóval vannak akik mellettem állank. Csak kiallni hangosan nem mernek mert félnek ők is a hangadóktól hogy kiutálják őket. A főnököm fog most beszelni velük de nekem is ott kell lennem. Le akartam adni a feladatot. De a főnök nem engedte. Senki nem akarja amúgy elvállalni
Már értem miért
Aki írta nem a legjobb indulattal, hogy nem vagyok alkalmas a feladatra. 80 normalis ember irányításara alkalmas vagyok. De 70 primitívére valóban nem. Ezt én is beláttam. Nem ilyen emberekkel vagyok körülvéve nem szoktam hozzá. Nem tudom kezelni őket éa nem tudok részt venni Mónika show azintű veszekedésekben.
A saját beosztottaimmal álom a munka amit csinalunk. Minden olyan jól megy hogy el sem hiszem ilyen van. Egymással is jól kijönnek. Az ügyetlenebbeket tamogatják nem kiközösítik. És nagyon jól dolgoznak. Ha bajuk van szólnak. Nem lógnak vagy sunnyognak. Megbízom bennük maximálisan
Azt hittem a másik társasággal is ilyen lesz. Az én csapatommal is voltak komoly gondok mielőtt megkaptam őket. Mióta en vagyok a főnökük megszűntek a problémák.
De tudja mindenki.
Te alapvetően nem vagy vezető, te pusztán egy magasabb beosztású ember vagy nulla tekintéllyel, vezetői készségek nélkül.
Az, hogy ezt hogy sikerült összehoznod rejtély, ahogy az is, hogy tudtál megmaradni ilyen pozícióban eddig és még feljebb jutni. De a készségek hiánya most üt vissza durván.
Most nem tudod megoldani a problémáidat úgy sem, hiába írunk itt valamit, a te feletteseid valahogy kisegítenek. Hosszabb távon javasolnék vezetői tréningeket és önfejlesztő könyveket. Tény és való, hogy kevesebb eredményt hoznak, mint a beéjük fektetett idő, de a semminél jobbak
Erre is nyomogasd a minuszt
Évek óta 40 ember főnöke vagyok. Meg fogsz lepődni de van tekintélyem előttük. Egyszer nem fordult elő, hogy kértem valamit és nem csinálták meg, sosem kaptam őket lazsálason vagy lógáson. Sosem kellett kemenykednem velük. Az én taktikám az, hogy bármi priblémájuk van segítek nekik megoldani. Javítom a munkakörülményeiket, és megbízom bennük. Nem ellenőrizgetem és ha véletlenül hibáznak nem szúrom le őket. Közösen döntünk, kikérem a véleményüket mindenben....ez sokat számít. Te nem ismersz, a beosztottaimat sem ismered. Csak ítelkezel. Nagyon jó vezető vagyok. Legalábbis értelmes emberekkel megtalálom a hangot. Primitivekkel úgy tűnik nem. Neked rejtély hogy működhet ez. Nyilván mivel te nem tudnád csinálni. Nincs szükségem tréningekre mert amit eddig csináltam nem lehetne jobban csinálni és ezt nem nagyképűségből mondom. Az más szituáció hogy mielőtt talalkoznék az új beosztottaimmal az előző főnökük engem lejárat és negatív színben mutat be sőt még hergeli is őket ellenem. A másik csapattal nem innen indultunk! Jelen esetben nem velem van a baj. Jézust is keresztre feszítették úgy sejtem nem ő volt a hibás.
Vicces, hogy azzal vagy elfoglalva lepontoztak e? Mert ha igen akkor mi van? Nem kapsz kekszet? Eddig fel sem tűnt, hogy van ilyen. Látod ez a különbség, hogy ilyen színtű dolgokkal nem foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!