Ti a két munkalehetőség közül melyiket választanátok? Ha egyiket sem, meg stb kommenteket plz ne.
Figyelt kérdés
Szerinted melyik a jobb választás?
04:00kor kelés, hogy 6ra beérj melóba, 14:30 ig munkaidő, 15:30ra otthon vagy de legkésőbb 16ra, havi 230.000+ cafetéria
Vagy
6kor kelés, hogy 7re bent legyél melóban, 17:00ig meló, de 10 perc alatt otthon vagy, havi 250.000ert?
2019. aug. 14. 21:02
11/16 anonim válasza:
A 10 órás napi munkaidő nem jól hangzik, de erősen függ attól, hogy mit kell csinálni. Az első kevesebb időt vesz el az életedből még utazással együtt is. (a 17 óra munka vége nem azt jelenti, hogy 17:11-kor otthon vagy, úgy tapasztaltam). Ha visszaosztod, akkor a 2.rosszabb órabért fizet.
12/16 anonim válasza:
Amelyiknél jobb lehetőségek vannak előrelépésre
13/16 A kérdező kommentje:
Asztalos vagyok, mindkét helyen asztalos lennék, itt előrelépés nincs... Max ha majd egy szép napon saját vállalkozásba kezdek., De nem fogok, az én idegzetemnek jobb ha alkalmazott vagyok.
2019. aug. 15. 18:37
14/16 A kérdező kommentje:
Na egyiket sem választom, a 2 helyet megnézve körvonalazodott bennem mit is varnek el au kahelyemtől, es sikerült megállapodnom jelenlegi főnökömmel, 160at ad egyelőre, es megbeszéltük mit kell elérjünk közösen ahhoz, hogy ez tovább tudjon nőni :) így most hosszútávon lenyegesen több is lehet majd mint 250.
2019. aug. 16. 10:19
15/16 anonim válasza:
Régóta dolgozol a jelenlegi munkahelyen?
16/16 anonim válasza:
Második. Max. a postával és egyéb hivatalos dolgokkal lenne bajom.
Bolt van nyitva reggel 7 előtt is akár, meg 17 után is. Ruhát, cipőt talán netről rendelve is meg lehet oldani.
De: h-p vagy h-szo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!