Mennyit lehet keresni buszsofőrként és milyen előnyei, hátrányai vannak?
200-nàl többet nem igen lehet keresni. Apósom 20 éve buszsofőr és nehezen jön ki a pénzéből.
Előny: Nincs közvetlen főnök a nyakadban.
Hátrány: Sok az idióta és, ha kiraboljàk a kasszàt valahol a te fizetésedből vonjàk le azt a pénzt(barátnőm keresztapja így járt, ezért mondott fel).
Nem sokat.
Hátránya, hogy meghülyülsz a vezetéstől, meg az emberektől.
Ügyes vagy.
Ahhh a nekem való kérdés:)
Lassan 1 éve vagyok buszsofőr az Énykk-nál tanfolyamon szereztem a jogsit, 'ingyen' csak a 3 évet kellett aláírnom.
Havi kb 200 órát dolgozom, nettó 200-230ezer plusz 22ezer caffetéria.
Nagyából a többi kk-nál is ennyi a fizu, Győrbe ismerősöm 250-270et keres. Volán busznál 300ezer felett kapnak, Bkv-ról nincs infóm. Maszekok kb 160-260körül fizetnek.
Előnyei: vezetsz, tehát szabad vagy. Formaruhában elegánsan mutat az ember fia:)) Viszonylag jól fizető szakma. Ingyen utazhatsz a cég járatain, nem mindegy hogy egy Szombathely-Pest utazás 20ezerbe kerül, vagy semmibe. Jobban tudsz csajozni mint más szakmába.
Előnyök amik egyben hátrányok is: 2 járat között van pihenő időd akár több óra is, így viszont későn végzel mire meg van a munkaórád. Havonta 15-17napot dolgozol, de azt hajnaltól estig.
Hátrányok: stresszes meló, sokan kikészülnek benne. Figyelned kell az útra, buszra, pénzre, emberekre. Hajnalban kelsz, a legtöbb járat 4körül indul, a hosszú fordák este 11-éjfélig tartanak. Kezdőként a rossz buszokat kapod, amik rend szerint bedöglenek. (1év akatt 6szor mentettek) Sok kretén utazik akik előszeretettel kötekednek, bliccelnek, büdösek, teli szemetelik a buszt (amit neked kell takarítanod) Sok a bunkó munkatárs....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!