Filmet szeretnék rendezni, de hol találok egy szőke hajú kék szemű szinésznőt, illetve egy sötétbarna/fekete hajú szinészt?
A Disney óta tudjuk, hogy sokszor nem muszáj követni az eredeti konstrukciót.
A kis hableány is lehet vörös helyett néger, és Zordon sörénye is lehet világos.
Romántikus filmre készülsz?
Forgatókönyvet\könyvváltozatot megkaphatom privatban? Érdekelne.
5. válaszoló vagyok.
Én is csak biztatni tudlak arra, hogy kérd meg az ismerőseid. Ha a cselekmény egy pontja (fordulat v csavar) miatt fontos az, hogy szőke kék szemű legyen, akkor arra még mindig ott a paróka, kontlencse lehetősége...
Nekem egy volt osztálytársam forgatott 4 vagy 5 egész estés filmet, mindegyik filmjében ugyanazok a "színészek" játszanak.
Ő faluban lakik, ami mellett további 3 kisebb falu van. Nosza, fogta a 16-26 éves fiatalokat, hogy akarnak-e forgatni vele és szerepelni. Szépen lassan kialakult a kör, egy jelmeztervező is hozzájuk állt, a polgármestertől egy csomó épülethez kaptak kulcsot, a falubeliek is mindig vittek nekik ebédet, innivalót stb, mert tetszett nekik a fiatalok vállalkozása.
És kérdező, úgy képzeld el, hogy ahhoz képest hogy szeirintem még amatőr filmnek számít, a srác 3. kész filmjét levetítették a szomszéd város régi mozijában is.
A legújabb filmjéhez már 1-2 valódi, hivatásos színészt is sikerült leszervezniük.
Én is elmentem megnézni a leadott filmjét, de csak mert az egyik akciójelenet a szüleim korábbi ingatlanjában, telkén játszódik :D
Szóval ha ki akarod magad próbálni, ne félj kicsiben kezdeni, ha kreatív és ügyes vagy, akkor majd szépen kialakul :)
Ó ne!
Én azért akadtam el mert gyerek szinészek kellenének.
(Nem engedi a gépem hogy egybeírjam)
Amúgy ez az első film amit rendezni fogok, ezt is saját pénzből.
Másrészt pedig azért mert ali igmerek gyermek szinészes filmeket, azért is ilyet gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!