Ilyen, ha egy munkatárs kedves?
24 éves lány vagyok.
Gyárban dolgozom 1,5 hete, egy olyan helyen, ahol csak férfiak dolgoznak a csarnokban. Ketten vagyunk nők. A betanítónk is férfi.
A férfi 42 éves, a másik nő 43.
A férfi mindig velem ért egyet, a nővel volt egy kis konfliktusom (egy kávét nen fogadtam el), akkor mellém állt.
Kissé...buggyant lány vagyok, az igaz. Néha elszoktam játszani a csavarhúzó mágnesességével, hamgot adok a véleményemnek... ez a férfi pedig néha beszáll a szórakozásomba, elveszi a "játékom", mondván ő is akar játszani.
Nem értek az emberekhez,ezért nem értem, hogy ilyen, ha kedves valaki? De akkor a másik nővel miért nem ugyan ilyen? Elbeszélgetnek, az igaz.
Vagy ez nem kedvesség, hanem bolondnak tart? Esetleg gyerekesnek és "játszik" velem, mint mondjuk a gyerekével?
Hát amit én. Szórakozott vele.
Van családja és egy kivételével sosem ért hozzám, a közelembe sem jött túlságosan. Tartja a távolságot fizikailag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!