Sora13 kérdése:
Fel jelenthetem-e a cég vezetőjét ahol dolgozom ugyanis mindig kötelez minket a 12óra munka után arra hogy folytassuk a munkát múltkor le jött hozzánk és kiabált velünk ha nem maradunk akkor ki rúg minket. És hogy tudom meg tenni a fel jelentést?!
Figyelt kérdés
2019. aug. 2. 11:37
11/13 anonim válasza:
Nem veheted fel videóra, mert ahhoz az ő hozzájárulása kell. Hozzájárulás nélkül a felvétel illegális, sérti a Ptk. képmáshoz fűződő jogát, amiért visszakézből olyan pert kapsz a nyakadba, hogy te jössz ki a végén rosszul belőle. Az illegálisan készül felvétel nem használható fel bizonyítékként (kivéve ha más egyéb bizonyítékot nem tudsz előterjeszteni, és bevállalod hogy lebuktatod magad amiért személyiségi jogi pert indítanak majd).
12/13 anonim válasza:
Kérdező, mennyi a fizetést ill. az órabéred? Ha nevetségesen alacsony én a képébe röhögve mondanék fel.
13/13 anonim válasza:
Persze majd mind a 14 kuzdeni fog. Aha, nyakamat tennem ra hogy lesz legalabb egy amelyik tovig benyal a fonoknek azzal hogy megprobalja egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!