Több ember munkáját végezni betegen. Hogy gondolták?
Váltás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nehéz meghoznom a döntést, mert amúgy szerettem a munkám és viszonylag jól is fizet. Azonban mostanában beteges vagyok. Volt egy műtétem is. Alig jöttem vissza dolgozni, már közölték, hogy 2 ember munkáját kell vinnem, kisebb pluszokkal harmadik emberét is. Na most ez heti 60 órába van kiirva.Akárhogy számolok az napi 12 óra. Amit meg is csinálok, de már nem bírom. Elvileg szünetekben kellene a 12 órákat nem? Nekem folyamatosan megy, a hétvége szabad. Jeleztem, hogy ha ez így megy ismét betegszabira kényszerülök. Közeli munkahelyek meg 130 alatt adnak :( bár lehet nyugodtabb. Ti mit tennétek? Inkább kevés fizetés vagy kibirnátok a hajtást több, mint dupla annyiért?
Én nem tenném tönkre az egészségemet, a pénz nem minden.
2019. aug. 2. 07:05
2/11 anonim válasza:
Én váltanék. Nem kapod meg a három ember bérét itt sem.
2019. aug. 2. 07:12
3/11 anonim válasza:
A helyedben már most adnám be a felmondásom, valószínű nem fizetnek agyon azért így sem. Ez meg csak egy munka, nem a te vállalkozásod. Szedd magad össze egészségügyileg aztán keress mást, nem csak 1 normálisan fizető munkahely van a világon.
2019. aug. 2. 07:23
4/11 anonim válasza:
az egeszsegemet valasztanam, nem a penzt
2019. aug. 2. 07:49
5/11 anonim válasza:
"Elvileg szünetekben kellene a 12 órákat nem?"
6ora munka utan biztositani kell pihenoidot, ha erre gondolsz
"Közeli munkahelyek meg 130 alatt adnak"
nezz korul tavolabb is
inkabb tobb utazas, mint hogy kicsinald magadat
2019. aug. 2. 07:53
6/11 anonim válasza:
Mondjuk az is opció, hogy közlöd a főnököddel, hogy vagy keres valakit melléd, vagy 3 ember helyett egy se fog dolgozni. Ha hosszútávú táppénzre mész senki se jár jól, viszont annyit meg nem ér, hogy tönkremenjen az egészséged, mert még 30 évig dolgozni kell.
2019. aug. 2. 08:45
7/11 anonim válasza:
Én a helyedben először megpróbálnám megbeszélni a főnökkel hogy ez így nen oké és próbáljunk meg keresni valami megoldást, de ha nem sikerül, akkor felmondanék.
2019. aug. 2. 09:01
8/11 anonim válasza:
De mit mondtak? Csak átmenetileg (1-2 hónap) kell 3 ember munkáját végezned, vagy pedig mostantól ez lesz a standard munkarended?
2019. aug. 2. 09:50
9/11 anonim válasza:
válts
2019. aug. 2. 09:54
10/11 A kérdező kommentje:
Ma azt mondták, hogy csak a hónapban. Nagyon remélem, mert nehezen bírom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!