Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Budapesten a szegény emberek...

Budapesten a szegény emberek hol dolgoznak?

Figyelt kérdés
Rengeteg szegény embert lehet látni Budapesten. Ők hol dolgoznak? Mert ugye máshol az ilyenek gyárakba, meg mezőgazdaság stb, de egyszerűen el nem tudom képzelni hogy ezek az emberek hol dolgoznak..

2019. júl. 31. 12:10
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Ilyen hülyeséget is csak egy idióta nagyvárosi fiatal tud kérdezni! TISZTELET A KIVÉTELNEK SZERENCSÉRE ŐK TÖBBEN VANNAK.
2019. júl. 31. 20:48
 12/18 A kérdező kommentje:

Egy hónapja költöztem Budapestre, pont azért kérdeztem, mert nem ismerem az itteni helyzetet, és pl egyetlen gyárat nem láttam sehol. Meg úgy gondolom, hogy akik a vendéglátásban dolgoznak azok biztos hogy viszonylag jól keresnek. De mégis rengeteg lepukkant embert látok az utcákon (nem a hajléktalanokra gondolok)

Ez az amit nem tudok még most sem hogy kik ezek, hogyan jutottak el ide, és mit dolgoznak.

2019. aug. 1. 12:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen gyárat sem láttál? Pedig a nagy gyógyszer gyárak mind Pesten vannak. Richter, Sanofi, Egis... de vannak más gyárak is. Knorr-bremse, például.
2019. aug. 2. 09:16
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a gyárat ne a belvárosban keresd. Amúgy sokan azért vannak lepukkanva, mert nem telik rá, hogy rendbe szedje magát, sokszor igény sincs rá. Pl egy árufeltöltő aki kap mondjuk 150et az nem fog nagy lábon élni, főleg ha egyedül él gyerekkel.
2019. aug. 2. 09:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A szegények? Itt teszik fel a gyakorin a "mennyibe kerül az xy utazás?" kérdéseket.
2019. aug. 2. 09:41
 16/18 A kérdező kommentje:

" Amúgy sokan azért vannak lepukkanva, mert nem telik rá, hogy rendbe szedje magát, sokszor igény sincs rá."

Jó, de akkor mi a motivációjuk arra, hogy éljenek? A test állapotánál majdhogynem nincs is fontosabb mivel nem lehet letenni, meg kicserélni. Minden ezen keresztül történik.

2019. aug. 2. 11:57
 17/18 A kérdező kommentje:

"A szegények? Itt teszik fel a gyakorin a "mennyibe kerül az xy utazás?" kérdéseket."

Biztos van sok olyan is. Én sokszor szállok fel villamosra, metróra, és az ott látottak alapján mondom, hogy több a szegény mint a nem szegény. És ha látok olyanokat akik kilógnak a sorból, akkor azok meg külföldiek.

2019. aug. 2. 12:02
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Bárhol a közszférában a sokan 200 nettót sem kapnak (még diplomával sem)
2019. aug. 5. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!