Budapesten a szegény emberek hol dolgoznak?
Egy hónapja költöztem Budapestre, pont azért kérdeztem, mert nem ismerem az itteni helyzetet, és pl egyetlen gyárat nem láttam sehol. Meg úgy gondolom, hogy akik a vendéglátásban dolgoznak azok biztos hogy viszonylag jól keresnek. De mégis rengeteg lepukkant embert látok az utcákon (nem a hajléktalanokra gondolok)
Ez az amit nem tudok még most sem hogy kik ezek, hogyan jutottak el ide, és mit dolgoznak.
" Amúgy sokan azért vannak lepukkanva, mert nem telik rá, hogy rendbe szedje magát, sokszor igény sincs rá."
Jó, de akkor mi a motivációjuk arra, hogy éljenek? A test állapotánál majdhogynem nincs is fontosabb mivel nem lehet letenni, meg kicserélni. Minden ezen keresztül történik.
"A szegények? Itt teszik fel a gyakorin a "mennyibe kerül az xy utazás?" kérdéseket."
Biztos van sok olyan is. Én sokszor szállok fel villamosra, metróra, és az ott látottak alapján mondom, hogy több a szegény mint a nem szegény. És ha látok olyanokat akik kilógnak a sorból, akkor azok meg külföldiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!