Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Üzemorvosi vizsgálat? Magas...

Üzemorvosi vizsgálat? Magas vérnyomás?

Figyelt kérdés

Sajnos állandóan extrém magas a vérnyomásom már fiatalként, nem csak picivel átlag feletti. Első munkámhoz készülök, irodai munka lenne... de tudom, hogy emiatt meg is tagadhatja az üzemrovos az engedélyt. Mire számítsak, vagy ilyen munkánál elnézőbbek? Kinek mi a tapasztalata, akinek kórosan magas vérnyomás értéket mértek már a vizsgálat napján?

.

Azt olvastam nemzetközi kutatásoknál, hogy vannak emberek, akiknél természetesen magas a vérnyomása, vagy a koleszterine stb... De sajnos ez van.

#magas #vérnyomás #üzemorvos vizsgálat
2019. júl. 27. 16:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Kerd meg a haziorvost hogy irjon ki egy doboz gyenge xanaxot es dobj be egyet a vizsgalat elott egy oraval. Legalabb a stresszt elmulasztja, amivel orvoshoz mesz, a normalisabbja egyebkent belekalkulalja hogy izgulsz a vizsgalat miatt es az is feljebb tolja a vernyomasodat.
2019. júl. 27. 23:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor nekem is mindig magas, mert izgulok, majd kiugrik a szívem. Nem ez van veled is?
2019. júl. 28. 22:14
 13/14 A kérdező kommentje:
De. Utána már semmi tünet nincs nem sokkal a vizsgálat után, lenyugszom. De vizsgálatoknál annyira magas, hogy mindig jóval a megengedett érték fölé kerülök.
2019. júl. 29. 09:09
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet már elévült a dolog azóta, de tudom ajánlani a Fagyöngyöt.

Vény nélkül kapható gyógyszer.

2020. máj. 16. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!