Téged a munkahelyen szemmel tartanak?
Vannak olyan kollégák (jobbára nők), akik általánosan figyelnek mindent és mindenkit.
De nem érdekel különösebben. Tiszta a lelkiismeretem, nézegessen, jelentgessen ha akar.
Mindenhol van olyan, aki "köp" vagy poloska.
Dolgoztam olyan helyen, ahol 30m-ként iparikamera és beléptető volt.
Na ott szemmel vagy tartva.
nem
Óvodában volt ilyen csoporttársam, kb 23 évvel ezelőtt. Azóta nem.
Van 1 ember, aki finoman szólva "minden lében kanál", ill. egy másik, aki hogy mondjam..."jóban volt" az egyik főnökkel. Mindkettő nő. Azt csipogják a céges verebek, hogy valamelyikük tégla... Mindegy, én igyekszem nem adni támadási felületet senkinek,elvégzem mindig a feladataimat, ahogy kell, meg alapvetően nem is rossz hely, jól elvagyok ott.
Az az igazság, hogy poloskák, téglák, beépített emberek nagyon sok munkahelyen vannak. Én biztos nem csinálnám, mert nem bírná a gyomrom, hogy másokat lessek, bemószeroljak a felettesemnél. Anyámat pl. azért lehetetlenítette el a vezető egyik munkahelyén, mert nem vállalta ezt.
Egy korábbi állásomban a tudtomra is adta a közvetlen főnököm / utána derült ki, mikor beadtam a felmondásom,hogy igazából nem is az ő keze alá tartoztam, csak "játszotta a Janit" /, hogy ő mindenről mindig tud, akkor is, ha épp nincs bent a cégnél. Meg ezt ne csináljam, vagy azt miért csináltam, mikor nem is voltam a szeme előtt...Hát, persze, mert ott sasolt valahol suttyomban a csupaszem-csupafül kolléga, és adta le a drótot, ki, merre, mit csinált. Ma se tudom, melyikük lehetett, bár, olyan ravaszul csinálta, hogy nem szúrtam ki, csak sejtem. Hála az Égnek nem dolgoztam ott sokáig.
Igen, mert utálnak. De lehet, hogy azért foglalkoznak velem ennyire, mert utálva kedvelnek.
Olvasok egy könyvet, ami a személyiségtípusokról szól, és kezd összeállni a kép, hogy miért foglalkozik velem ennyire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!