Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit mondjak egy lánynak hogy...

Mit mondjak egy lánynak hogy beszélgessen velem és ne akarjon lerázni?

Figyelt kérdés
Mindennap trolibusszal járok dolgozni,vásárolni,mindenhová.Az egyik sofőr egy lány.Az első ajtón lehet csak felszállni a buszra így a köszönés az megvan de én többet szeretnék a trolivezető lánytól.Addig oké hogy magam elé engedek mindenkit és én szállok fel utoljára de akkor is mondhatja hogy ne haragudjak vezetés közben nem beszélgethet,Vagy ellenőrzik őt és ezt tudomásul kell vennem nem erőltethetem akkor hogy beszélgessen velem.Hogyan legyek neki szimpatikus hogy ne akarjon lerázni ha megszólítom?
2019. júl. 23. 16:24
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem szeretem ha le akarnak vakarni.Azt szeretném ha a trolivezető lány örülne nekem,ha meglát.Szeretném ha szimpatikus lennék neki.
2019. júl. 23. 17:28
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Fúj, utálom az ilyen pióca típusokat.

Az ilyen srácok kerüljenek el.

2019. júl. 23. 17:29
 23/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pióca ha a lány azt mondja hogy hagyjam békén békén fogom hagyni.Nehéz lesz mert tetszik,de megteszem.
2019. júl. 23. 17:36
 24/25 anonim ***** válasza:

Végállomáson megkérdezed, hogy akar e elmenni veled egy randira, ha a válasz nem, akkor szépen békénhagyod és nem zaklatod többet.

Egyébként nem tudom trolin is így van e, de a sima buszokon pl ki van írva általában, hogy nem beszélgethetünk a sofőrrel, ezt tartsd tiszteletben.

2019. júl. 24. 09:14
 25/25 A kérdező kommentje:
Nem akarom egyből randira hívni,barátkozni,haverkodni akarok vele először.Nem akarok ajtóstól rontani a házba.
2019. júl. 24. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!