Annak hogy sok a magányos férfi lehet az az oka hogy sok a szép lány? Vagy szép nő?
Ezeket mind nyújtani tudom, de ha neked ezek lehetetlennek tűnnek, az nagyon gáz rád nézve.
A pasimnak mégis könnyű volt. Mert nem érte be azzal, hogy rendes. Van egy jelleme, veled ellentétben.
####
Szerintem az utolsónak igazuk van, magam is bányász vagyok, és eszembe se jut álmodozni atombombázókrol. De ez természetes, ha kis keresetű vagy Suzukit veszel, ha sokat keresel akkor lexust. Szerintem az a nyitja, hogy normális helyre rangsoroljuk magunkat. Ha hülye vagyok nem leszek tőzsdecápa, ne igaz? 😊
Miért nem?
Hogy gondolhat ilyet magáról egy ember?
Ne becsüld le magadat,sokáig én is ezt tettem és mégis össze jött.
Tegyük fel hogy egy drágább autót is meg tudnák venni mert meg tudnám, minek?
Ki sem használja az ember őket, ugyan olyan rosszak mint az olcsóbbak, az ülések még mindig rosszak sok autóban ültem vezettem, akár milyen autót veszel magadnak a rossz az az út és az ülés a gerincednek oda fog b....., sok ilyen embert ismerek, jó benne feszíteni, te vagy a valaki, hidd el nekem max oda pillanatnak az emberek de 90% azt nagyban le sz..... őket, mint például azt is ha te el mész mondjuk nyaralni vagy kirándulni esetleg máshova te ezt el kezded mesélni egy embernek azt tuti hogy nagy ívben le sz....., vannak kivételek de az nagyon kevés, na mindegy is még a végén azt hinnéd osztom az észt.
Kérdezőnek üzenem, merj végre lépni,tanulj a nőkről, sok dolgot meg lehet már tanulni a neten, legyél ápolt, pozitív, legyenek terveid, magabiztos légy, lássák rajtad hogy nem vagy be gyepesedve, mosolyogj, ne csináld azt anno mikor a BKKval utaztam mindenki szomorkodott, komolyan mondom olyan szomorú emberek voltak rajta mindig, ritka volt aki mosolygott és jó kedve volt ezt a lányok vagy a nők azért értékelik, te sem mennél oda egy olyanhoz aki szomorú és látszik rajta hogy tiszta negatív ember, muszáj tanulmányozni az embereket ehez azért érdemes olvasni könyveket is, szemezni velük, figyelni arra hogy küldik e a jeleket, pl rád mosolyog, el el kapja a tekintetét rólad stb...
Mielőtt szeretnél egy kapcsolatot kicsit képezd magadatt, ki tudja?
Szerintem már volt olyan hogy valaki adta a jeleket csak ezt nagyon kevesen veszik észre, ezért is kell mindennek utána olvasni, ha meg kaptad a jeleket akkor hajrá,miután el olvastad a milyen jeleket szoktak adni a nők lehet próbálkozni,szóval hajrá sok sikert :-)
Egy férfi.
Szóval csak annyit tudsz felmutatni, hogy nem csalnád meg?
Váó. Nem is értem, miért nem kapkodnak utánad a nők. Ja, mégis. Mert ennél bármilyen értelmes férfi többet adhat. Erre már írtam példákat.
Nem olvastam el a válaszokat, így a vastagon szedett részre válaszolok csak.
A válaszom; Nem.
Nekem 17 éves korom körül voltak hasonló gondolataim.
Majd elolvadtam a saját becsületességemtől, hogy én bizony soha senkit nem csalnék meg, és ettől annyira különlegesnek éreztem magam. 😆
Viszont ez nem ok, hogy valaki szeressen.
Gyanítom még gyerek vagy, nemigen van tapasztalatod, nem tudod mi egy párkapcsolat.
És valóban, lehet, hogy azillető hölgyeket nem fogod megcsalni, de x idő után eszedbe fog jutni, hogy jó lenne valami új.
Majd Benő a fejed lágya. Sok sikert 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!