Miért érzem úgy, hogy nekem màr soha többé nem lesz tàrsam? 37/F
Kedves Kérdező!
Henry Ford szerint akár azt hisszük, hogy meg lehet csinálni, akár azt, hogy nem, mindenképp igazunk lesz.
Ez nem érzés, megérzés, intuíció, üzenet a jövőből, ugyan! Ez a te döntésed.
Vázolnád, miért döntöttél így?
Pszichàtriai betegségem van,amit csak àllapotnak hívok!
Fõként a szorongàs nehezíti meg az életemet!A szükséges beàllított gyògyszereket szedem és minden nap képzem magam,mindent megteszek,hogy egyre jobban legyek!
Sajnos a pàrkapcsolat terén attòl tartok,hogy a pszichàtriai kòrkép hallatàn egyik hölgy sem szeretne mellettem lenni!
Benzo függõségemmel is felszàmoltam!
Több évi (nagy dòzisú 30 mg/nap)frontin szedés utàn 1 hònapja màr nincs bennem,fokozatos csökkentés utàn!
Hamarosan elhagyom a rehabot ahol màr 9 hònapja vagyok és ahovà sajàt elhatàrozàsbòl mentem!
Nem tudom,hol tudnék megismerkedni valakivel aki olyannak fogadna el amilyen vagyok!
hármas vagyok
Látom, meggondoltad magad, küzdesz, nem temet maga alá a jelenlegi helyzeted, kedves Kérdező. Csak biztatni tudlak, hogy folytasd az utad.
Tudod, akár elhiszed, hogy meg tudod csinálni, akár nem, igazad lesz. Örülök, hogy építgeted a hited, ami változáshoz szükséges.
Ne társat akarj, hidd el ha magadat megszereted ha van egy rendes önèrtèkelèsed nem akarsz majd társat mert magaddal is jól fogod èrezni magad. A szerelem szèp dolog de az nem jön csak úgy mert èpp te társat akarsz.
Szeresd önmagad ès vârd meg míg nem egy társ fog kelleni hanem egy bizonyos illető.
A betegsêged ami igen egy állapot nem fog örökkè tartani ha vège az már csak a múltad lesz ami ne engedd, hogy meghatározzon! ;) sok sikert neked! :).
Hàlàsan köszönöm neked is!
Nagyon jòlesik a bíztatàs és a tàmogatàs!
Ezek àltal is erõsödök és màr tudom,hogy napròl napra jobban leszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!