Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért érzem úgy, hogy nekem...

Miért érzem úgy, hogy nekem màr soha többé nem lesz tàrsam? 37/F

Figyelt kérdés
2019. júl. 20. 14:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Honnan tudjam?
2019. júl. 20. 15:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert nem fogadsz örökbe kutyát vagy cicát azért nincs hű társad aki feltétel nélkül szeret.
2019. júl. 20. 15:21
 3/10 anonim ***** válasza:
45%

Kedves Kérdező!

Henry Ford szerint akár azt hisszük, hogy meg lehet csinálni, akár azt, hogy nem, mindenképp igazunk lesz.

Ez nem érzés, megérzés, intuíció, üzenet a jövőből, ugyan! Ez a te döntésed.

Vázolnád, miért döntöttél így?

2019. júl. 20. 15:26
 4/10 A kérdező kommentje:

Pszichàtriai betegségem van,amit csak àllapotnak hívok!

Fõként a szorongàs nehezíti meg az életemet!A szükséges beàllított gyògyszereket szedem és minden nap képzem magam,mindent megteszek,hogy egyre jobban legyek!

Sajnos a pàrkapcsolat terén attòl tartok,hogy a pszichàtriai kòrkép hallatàn egyik hölgy sem szeretne mellettem lenni!

Benzo függõségemmel is felszàmoltam!

Több évi (nagy dòzisú 30 mg/nap)frontin szedés utàn 1 hònapja màr nincs bennem,fokozatos csökkentés utàn!

Hamarosan elhagyom a rehabot ahol màr 9 hònapja vagyok és ahovà sajàt elhatàrozàsbòl mentem!

Nem tudom,hol tudnék megismerkedni valakivel aki olyannak fogadna el amilyen vagyok!

2019. júl. 20. 17:10
 5/10 anonim ***** válasza:

hármas vagyok

Látom, meggondoltad magad, küzdesz, nem temet maga alá a jelenlegi helyzeted, kedves Kérdező. Csak biztatni tudlak, hogy folytasd az utad.

Tudod, akár elhiszed, hogy meg tudod csinálni, akár nem, igazad lesz. Örülök, hogy építgeted a hited, ami változáshoz szükséges.

2019. júl. 20. 17:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a vàlaszt és a bíztatàst!
2019. júl. 20. 17:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne társat akarj, hidd el ha magadat megszereted ha van egy rendes önèrtèkelèsed nem akarsz majd társat mert magaddal is jól fogod èrezni magad. A szerelem szèp dolog de az nem jön csak úgy mert èpp te társat akarsz.

Szeresd önmagad ès vârd meg míg nem egy társ fog kelleni hanem egy bizonyos illető.

A betegsêged ami igen egy állapot nem fog örökkè tartani ha vège az már csak a múltad lesz ami ne engedd, hogy meghatározzon! ;) sok sikert neked! :).

2019. júl. 20. 18:18
 8/10 A kérdező kommentje:

Hàlàsan köszönöm neked is!

Nagyon jòlesik a bíztatàs és a tàmogatàs!

Ezek àltal is erõsödök és màr tudom,hogy napròl napra jobban leszek!

2019. júl. 20. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok kitartast neked haver!!! 31/f
2019. júl. 21. 08:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2019. júl. 21. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!