Az érzés amikor nem kellesz senkinek felülmúlhatatlan, te mit gondolsz róla?
A tavaly nyáron megismert lány gyakorlatilag rám se ismer, azzal váltunk el, hogy jó volt megismerni egymást de úgy is lesz más barátnőm már mint nekem.
Pedig semmi rosszat nem mondtam.
Én el se hiszem ha ezt mások mondják. Pedig olyan boldog voltam mikor táncoltubk tavaly.
Az érzés amikor 1 évig nem tudod elengedni...
Engedd el, aztán keress valakit akinek kellesz.
Attól függ. Én úgy nőttem fel hogy nem kellettem senkinek, így nekem az volt a felülmúlhatatlan amikor rájöttem hogy van akinek igen.
Te most egy darab lányról írtál amúgy, feltűnt? Neki nem kellesz. És? Nem ő az egyetlen lány a bolygón.
De olyan nehéz.... szerelemes voltam bele és ő gyakorlatilag semmisnek tekint.
Hát nincs miért és kiért maradnom ottthon. Ez az üresség érzés, hogy nincs senkim annyira felemészt, hogy a szüleim se senkim nem tudja pótólni.
Szerintem te sokadszorra írod már ki.
Lépj végre túl ezen az egy éves egyszeri találkozáson.
Köszönöm ment a zöld 👍🏻 mindenkinek!
6# konkrétan 1 év alatt majdnem 20 kérdést írtam ki róla, miért lett vége és hasonlók. 10x taliztunk bárcsak 1 lett volna akkor nem lettem volna bele szerelemes anno, most meg nem pislognák egy év után.
De most már tényleg törlöm a fejemből, haver tegnap még küldözgettek a fotókat róla, hogy hova tűntem és hasonlók.
Közben ez a csaj nem köszönt, levegőnek nézet és kijelentette, hogy sok emberének nem válaszol Facebookon. 🤣
Mikor meg odamentem hozzá kamutelefonálni kezdett.
Ja, lépj tovább, és ne ijedj meg attól sem ha lesz még pár ilyen. Ha ez vigasztal, én már a sokadik ilyen kört futom.
Vannak nekem is rosszabb napjaim emiatt, de túl kell lendülni azt csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!