Hol szoktak Győrben lenni a magányos emberek akik társaságra vágynak?
Figyelt kérdés
Leginkább tizenes- és huszonévesekre gondolok.
Mármint olyan helyre gondolok ami valami lightosabb szórakozóhely ahová az emberek elszoktak járni és akár nappal is szoktak ott lenni a magányos emberek.
2019. júl. 5. 22:12
1/5 anonim válasza:
Egyetem környéke, belváros. Most úgy is sok szabadtéri program van/lesz.
3/5 anonim válasza:
Én nem győri vagyok, de nem lakom messze. Szerintem az ilyen magányos, zárkózott emberek nem járnak semmilyen szórakozóhelyre és most nem magamból indulok ki.
4/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, szerintem sincs ilyen hely ahova kimondottan magányos emberek járnak.
Én győri vagyok, írhatsz ha gondolod :) 24F
5/5 sobo8 válasza:
Mint minden városban, Győrben is könnyebb magányosnak lenni, mint társaságinak. Hazánkban olyan fagyosak az emberek egymás iránt, mint a sarki jég. Az erkölcs tiltja mások megszólitását az utcán és a tömegközlekedésen.
Pedig de jó lenne másokkal ismerkedni. Mennyit álmodoztam erről. De mindez csak képzeletemben valósul meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!