Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is szokott egyedül kószáln...

Más is szokott egyedül kószálni éjszaka csak úgy, a magányos létezés öröméért?

Figyelt kérdés
Sokszor kimegyek éjjel, sétálok kihalt sétányokon, parkokban, ülök vagy fekszem a csillagok alatt egy réten, szántóföldön, erdőben, szeretem figyelni a tücsköket, a szél hangját, és gondolkodni mindenfélén. Azt furcsállom, hogy ilyenkor szinte soha nem látok senkit. Ebből arra következtetek, hogy eléggé egyedül vagyok ezzel a hobbimmal. Mások is csatangolnak így egyedül?

2019. júl. 2. 22:59
1 2 3
 21/25 he84 ***** válasza:
Értelek kérdező, de én csak ezért nem kenem be magam szúnyogriasztóval. s egyéb okokat is elmondtam, hogy miért nem megyek ki késő este egyedül sétálni. Remélem megérted, persze neked további jó sétát, ha neked így is megfelel!
2019. júl. 4. 17:09
 22/25 A kérdező kommentje:

he84:

Ja jó, nem erőszak a disznótor, nem kapok fejpénzt az éjjeli sétálásra rábírt emberek után. :) Csak azért jegyeztem meg ezt, hogy akit semmi más nem tart vissza ettől a fajta szórakozástól, mint a szúnyogok támadásai, azoknak némiképpen mérsékeljem az aggályait.

2019. júl. 4. 18:01
 23/25 anonim ***** válasza:
Kedvencem mikor ilyen alja társaság elkezd velem kötekedni az éjszakai sétámon, csak mert egyedül vagyok. Aztán mikor mondom h mit csinálnék velük mindig lefossák a bokájukat, mert látják rajtam hogy komolyan is gondolom...
2019. júl. 5. 22:13
 24/25 A kérdező kommentje:

#23:

Igen, a kötekedő seggarcokat én sem kedvelem. Bár nem vagyok túl gyenge, meg a 193 centim is óvatosságra inti az emberkedőket, alapvetően konfliktuskerülő vagyok. Szerencsére általában olyan kihalt vidékeken szoktam megejteni az éjjeli útjaimat, ahol szinte senkivel nem találkozom, esetleg békés futókkal vagy párokkal. Most épp a Velencei tó partján, totál sötét van, egy lélek sincs a közelben.

2019. júl. 6. 00:04
 25/25 he84 ***** válasza:
Oké, értelek kérdező.
2019. júl. 6. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!