Elmennék a Balatonhoz csak úgy, fürdeni ilyesmi de nem nagyon vannak barátaim egyedül pedig nem szívesen megyek. Más is van ezzel így?
Csak azért nem mentem még strandra, mert nem tudom, mit kezdjek az értékeimmel. A telefon meg a bankkártya nem szeret úszni, de én igen... :/ Ha meg a parton hagyom, nem lesz ott, mire visszaérek. Szekrényben hagyni a motyómmal meg macerás, mert azért időt csak szeretne az ember tudni, meg amíg a parton sütkérezik, akkor jó, ha ott a telefon. Nem beszélve a kommunikációról. Szóval nem szívesen zárnám be a szerkénybe a többi holmimmal.
Mivel nincs, aki vigyázzon a dolgaimra, míg bent vagyok a vízben (és szeretnék ott lenni, hiányzik), így inkább nem megyek.
Szóval nem vagy egyedül ezzel.
Én is mennék, de egyedül nem! Ki menne egyedül? Senki nem menne egyedül.
Én Anyukámmal szoktam menni, de ő dolgozik, meg a barátjával van sokat, úgyhogy havonta 2x, de nem a Balaton, csak a közeli tó.
Társaságban nyilván jobb, de egyedül is megyek ha kedvem van hozzá. Az meg nem érdekel, hogy más mit gondol erről. Egyébként ki tudja, lehet hogy ott be tudnál csatlakozni egy baráti társaságba az adott napra, és máris nem vagy egyedül.
Első: Időt tudsz nézni egy vízálló óra segítségével, a telefont meg addig felejtsd el. Inkább élvezd, hogy kicsit kiszakadsz a közegből, és magad vagy. Ha meg fontos, hogy azért el tudjanak érni, mert mondjuk van idős családtagod, akkor ruházz be egy régi vacak nyomógombos telefonba, és egy feltöltőkártyába. Ezt nem igazán lopják el, de ha biztosra akarsz menni, a neten van nem egy tipp, hogy rejtsd el a cuccaid.
Azért annyira, hogy a megszokott dolgaim félretegyem, meg még pluszban vegyek olyat, amit évente néhányszor használok...? Annyira azért nem hiányzik. :)
Hülye ötleteim magamtól is vannak, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!