Miert olyan igazsagtalan az elet hogy csak a szepek ervenyesulnek, peldaul parkapcsolat teruleten?
Sminkeled magad? Vekony vagy, esetleg sportosabb, izmosabb? Jol keresel? Vicces vagy? Magabiztos?
A fiuk nem sminkelik magukat.
Jol kereso allasuk kell hogy legyen
Nem eleg vekonynak lenni, kell a ferfias, izmos kulso, ami szinten nem ket filler.
Viccesnek kell lenni, ami nem olyan konnyu.
Ha ezek megvannak, akkor mar csak az onbizalom kell.
Na roviden: jarj el futni, nem kell izmosnak lenned, legyen stilusod es ennyi.
ilyen mentalitással és önbizalommal ne csodálkozz, hogy bárki előbb kell a srácok körülötted
fejben tedd rendbe előbb a dolgokat, mert lehet nem is a külsőddel van baj
A szépség múlandó, ráadásul ez a kifejezés relatív. Az eszedbe jutott már hogy aki ribi, az csak arra kell a srácoknak? Nem akarnak tőle komolyabb kapcsolatot. Az ilyen lányokat nőket nem akarják feleségnek, anyának. Mondjuk olyan pasi is van aki beéri ennyivel :D
A korombeli nők már megházasodtak, gyereket szültek, de nem érzem magam lemaradva. Majd a saját tempómban élem a kis életem. Neked se másokkal kellene foglalkozni.
Túl pesszimista vagy... én sem vagyok szép, sőt elis híztam az utóbbi időben, mégis egy helyes férfival vagyok. Akinek amúgy borzasztó a helyesírása, néha kifolyik a szemem mire elolvasom amit ír, de mivan akkor ha nem szerette sose a nyelvtant, nem ment neki? Baromi okos, bármit megcsinál a ház körül, nem kell szerelőt hívni egy villanykörte becsavarásához...
Ez egy nagyon rossz nézet.
Ne a ezekről vegyél példát. Én is fiú vagyok és sosem a szépséget figyeltem (persze fontos, hogy ne légy igénytelen).
Azok a kapcsolatok, amik a külsőre épülnek, csak ideiglenes. te sem akarnál egy olyan kapcsolatot, ahol pár éve múlva szakítanak veled.
Nehéz jó embert találni, de néha a legváratlanabb pillanatban futsz össze a pároddal. Hidd el, én is így jártam.
Ne akard elsietni, nem baj ha később találsz valakit. Nem leszel több, se kevesebb azzal, hogy később találsz kapcsolatot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!