Miért tiltott le facebookon és instagramon is, amikor még sose beszéltem vele?
Figyelt kérdés
Ismerősnek jelöltem facebookon de nem igazolt vissza. Instagramon követtem, de ő engem nem. Most mindkettőn letiltott pedig sose beszéltünk.
Apám haverjának a fia. Apuval most kezd rendeződni a viszonyom és csak szerettem volna megismerni a barátait. Mivel anyu nevelt fel, és most végre apámban előjöttek az apai ösztönök, gondoltam ,,bevesz” a csapatba. Csomó haverja visszaigazolt meg csomóval beszéltem is.
Nem baj, hogy letiltott de meglepett, mert sose beszéltünk, sose bántottam. Mellesleg az anyjával köszönő/beszélő viszonyban vagyok... nem értem
Normális válaszokat légyszi!
19/f
2019. jún. 18. 10:24
1/2 anonim válasza:
Erősen feltételezhető, hogy nem kíváncsi rád
2/2 anonim válasza:
Nincs veled baja, csak egyszerűen nem akar barátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!