Ha nem tudok beszélgetni, mert autista vagyok, attól még lehet barátnőm?
Figyelt kérdés
Az iskolában és a munkahelyeken is kiközösítettek,mert nem tudok kommunikálni.Viszont mint minden embernek,nekem is szükségem lenne társra.Egyébként azonkívül hogy nem tudok beszélgetni és nem tudok dolgozni semmi baj nincs velem.Lehet azért barátnőm?Élhetek fogyatékosként teljes életet?2019. jún. 4. 09:25
11/16 anonim válasza:
Az autistáknak hiányzik az empata képességük,ugyanúgy mint a pszichopatáknál,tehát nekik nincs szükségük emberi kapcsolatokra,vagy párkapcsolatra.
12/16 A kérdező kommentje:
Nekem szükségem van párkapcsolatra.Pszichológusnál sosem voltam.Attól hogy nem tudok dolgozni még van munkahelyem.
2019. jún. 4. 15:32
13/16 A kérdező kommentje:
Egyébként 30 éves vagyok és olyan munkákat bíznak rám amit bárki meg tud csinálni.
2019. jún. 4. 15:33
14/16 anonim válasza:
HA nem voltál pszihológusnál honnan veszed , hogy autista vagy? n diagnosztizáld már magad könyörgöm., te szimplán csak félénk vagy.
15/16 anonim válasza:
Nem autista vagy , csak egy egyszerű lúzer.
Rajtad kivül még többezer srác van , aki nem mer vagy nem tud lányokkal beszélgetni. Ez van ezt kell elfogadni
16/16 anonim válasza:
Szia
Hogy érted ,hogy nem tudsz beszélni már mind ugy értem élőben sose szólaltál még meg vagy hogyan érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!