Kövér lányok mia véleményetek?
Volt egy lány aki eszméletlenül tetszett, (kb 90-100kg volt) És nagyon szerettem volna felcsípni. Próbáltam tapintatos lenni a lehető legkedvesebben csinálni mindent, de valahogy nem jött össze. Lehet picit gyors voltam vele? XD
Szóval a kérdés:
Ha odamegy hozzátok váratlanul egy jó külsejű fiú mik azok amivel nem lépi túl a határt ha komolyan ismerkedni akar?
1-Szépen megszólít, hogy szimpi vagy és szeretne ismerkedni. Bemutatkozik. Kérdezget: suli/munka, hová valósi, mit szeret... Elmondja, hogy élvezi a társaságát és szívesen elkésrné a mobil számot, vagy facen be szeretne jeölölni.
2-Ugyanaz + rámenősebb, em visszafogott. Pl elmondja, hogy nagyon szereti a molett nőket és nagyon tetszik neki. Szívesen fojtatná a beszélgetést a közel jövőben mondjuk egy kávé mellett, moziban, stb...
Vagy ennyire nem szerettek előre menni?
Mi az ami még elsőre belefér nektek és mi az ami túl sok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!