Mit csináltok ha elakarjátok ütni az időt?
Holnap egyedül leszek itthon.(elmarad a suli, de jó nekem :D)
Korán felfogok kelni és ki fogom takarítani a szobám. Sütit fogok sütni, divatbemutatót fogok tartani magamnak, kutyázok, kifestem a körmeim. Ez lesz délelőtt. De délután relaxálni szeretnék. Végre egy kicsit teljesen egyedül, a barátaim nélkül. Ti mit csináltok ilyenkor? Hogyan kapcsoltok ki? Hogy minden teljesen nyugis legyen? (Valami az olvasás mellett) meg írni is fogok ^^ <- ilyesmi nyugis dolgokra gondoltam. Köszi ha segítetek!
Lefekszem az ágyra, becsukom a szemem és zenét hallgatok.
Megnézek egy szép filmet, valamit, ami az emberi lélekről szól, elgondolkodtató, nem akció, nem vígjáték.
Régi fényképeket nézegetek.
Ezek mind megnyugtatnak.
Őszintén?
Délelőtt fel se kelnék, aztán kajálnék valamit, kiverném a f..szomat 2x, és beülnék valami film vagy játék elé, este meg bevernék 3-4 sört vacsi után, aztán éjszakáig neteznék. És ezt most nem trollkodásból írom, ezt csinálná egyedül egy 20-as éveiben lévő faszi, ha egyedül lenne egy napig otthon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!