Szerintetek nem baj ha fiú létemre sírok egy lány miatt? Vagy férfiatlannak tartjátok?
Szerintem egyáltalán nem baj. Most ha kicsit a kulisszák mögé nézünk, valójában a többségünk megélt ilyesmit. De egy biztos, és jó tanács is egyben! Ez a te dolgod, tartsd titokban férfiként. Főleg a férfi társaid előtt, mert pl itt hiába vagyok veled nyílt, a valóságban erre a kérdésre nem szívesen válaszolnék, ha mégis valószínűleg egy hamis választ kapnál. Az a baj hogy ez normális, mert olyan válaszokat, viccelodeseket, serteseket vagnalak hozzád, ami a lelkednek sem tenne jót utánna. Volta képpen hogyha nem gyaszolsz, vagy ha nem valami rendkívüli eset történt, akkor az hogy sirtal, maradjon a valóságban tabu téma! Vannak férfiak akik nehezebben lesznek szerelmesek, esetleg a munkájuk úgy leköti őket hogy ilyesmin gondolkodni sincs idejük. Ők talán nem hazudnanak ha azt mondanak neked nem sírtak nő után. De mint fentebb írtam, szerintem a többségünk átment ilyesmin. De a kérdésedre a válasz egyáltalán nem baj, sőt, természetes és emberi.
F24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!