Egy kicsit magányosnak érzem magam, mi segíthetne?
Figyelt kérdés
Leginkább egy kapcsolat segítene, de annak nem sok esélyét látom :D szóval ja, nem tudom mit csináljak :D van ötletetek?
Lány vagyok egyébként
2019. ápr. 1. 18:07
1/18 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, de lefoglalom magam. Játszok,edzek,olvasok neten nézek érdekes videókat...stb de az ember társas lény "sajnos". :) hány éves vagy? :) 21/F
2/18 A kérdező kommentje:
Azt nem szeretném elmondani :D
2019. ápr. 1. 18:11
3/18 anonim válasza:
Akkor biztos hogy nagyon fiatal. :D
4/18 anonim válasza:
Na hát itt garantáltan találsz magadnak magányos hímeket, csak győzz válogatni a vadászok között. Mert hogy a préda te leszel.
De hát aki ennyire hajhássza a figyelmet, meg is érdemli, ha megkapja. :)
5/18 anonim válasza:
Lányként, hogy a fenébe nem találsz kant?
6/18 A kérdező kommentje:
Nagyon egyszerűen... :D
2019. ápr. 1. 18:17
7/18 anonim válasza:
Ugyan már.
Innen messziről látszik, hogy csak attention whore vagy.
8/18 A kérdező kommentje:
Miért is lennék az?
2019. ápr. 1. 18:20
9/18 anonim válasza:
"Mi segíthetne?"
Én segíthetnék de most nem érek rá, majd megírom a házit , utâna visszajövök
10/18 anonim válasza:
Az segít, ha kevesebbet foglalkozol vele. Biztos vannak dolgok, amik érdekelnek, hobbik, célok stb. Ezekbe érdemes energiát fektetni. Kapcsolatot nem hoz, de ha néha jól meg sikeresnek érzed magad, akkor legalább a depin segít egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!