Megoldás a fizetős lányok használata?
Semmi gáz nincs ezzel. Fizetős fiú csak azért nincs (sok), mert a csajok bármikor találnak kapható hímneműt egy körre vagy kettőre, ha arra van igényük. (és nem egy nővel találkoztam, akik ezt aktívan művelték - akármilyen buliban összeszedtek egy éjszakás kalandra valót)
De ha nem így lenne, a nő is pont ugyanúgy igénybe venne ilyen szolgáltatást. Persze ezt sose fogják bevallani.
(én is nő vagyok ám, mielőtt jöttök valami nemileg exkluzívan férfi gyalázó szöveggel)
Szóval szerintem tök természetes.
A kényszerített prostik esete viszont más, az nagyon szomorú. De vannak, akik ezt a foglalkozást önként választják - hozzájuk bátran járjon férfi, azon se akadnék ki, ha a párom lett volna náluk előttem.
Haverom 18 évesen szűz volt, elmentek kiruccanni, fél óra volt 10 ezer, és már nem szűz...én már elmúltam 19, lehetne rá lehetőségem hogy meghúzzak egy dagi nőt, inkább fizetek egy jó kinézetű ribizlit...mert a farkam még nem járt a női vaginába...szégyen, vagy nem szégyen...
Azért gondolkozok én is prostin, mert valahogy azt érzem, nem találok olyan lányt aki még szűz, és nem adjuk egymásnak. Inkább beugrok a mély vízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!