Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kapok majd csekket M0-ás...

Kapok majd csekket M0-ás használata miatt?

Figyelt kérdés
Megvettem az első autómat és hazafele tartottunk, de a gps a 0-áson hozott, amit nem vettem észre időben és már nem tudtam lemenni róla, ráadásul fizetős szakaszon, megnéztem :( Rá fél órára megvettük az éves Pest megyei matricát, szóval az a kérdés, hogy kapni fogok-e csekket vagy sem? Mert valahol azt olvastam ha éjfélig veszek matricát akkor nem kapok csekket. Előre is köszi a válaszokat.

2017. márc. 7. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha volt kamera, akkor fogsz.

Az régen volt, hogy aznap még meg lehetett venni.

Most már, ha lekapnak, úgy hogy nincs matricád, akkor megy a bünti.

2017. márc. 7. 18:21
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

Ezen a szakaszon volt, kamerából csak ilyen 360 fokosat láttam néhány tábla tövében...

2017. márc. 7. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Majd megy a csekk, hiába vettél utólag matricát, így jártál, ez a dolog már megszűnt. Viszont lehet még szerencséd hogy megúszod a csekket, a barátnőm is véletlen felhajtott fizetős szakaszra még pár hete és nem jött róla csekk. Amennyire tudom 60 napig jöhet, ha utána akkor érvénytelen.
2017. márc. 7. 23:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor reménykedek, köszi a válaszokat!
2017. márc. 8. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!