Mi értelme az életnek ha sose lesz kapcsolatod és családod?
Lattam mar "bottal se piszkalnam" tipusu embereket is kapcsolatban.
Persze, nem az aktualis playboy lany lett a parja, de valamit megis osszehozott. : Na persze, de sztem aki ilyen ocsmányságokkal összejön, az úgy van vele,hogy mindegy csak legyen valakim... Gondolom a kérdező meg nem szeretne szamár lenni....
A suliban volt egy kövér,csatorna szagu lány. Nevezzük M.Rékának. Mostanában fog szülni.
Amugy a csúnya nők is válogatnak, nehogy azt hidd :'D
#12, a pasi volt kb madarijeszto szintjen. Alacsony, 160 alatt, vekony, penz nelkul, es arca sem volt fonyeremeny.
Es na, a baratnoje sem volt valami egetrengeto szepseg. Erre irtam hogy nem playboy kategoria. De osszejottek. Meg ha csak legyen valakim cimszo alatt is.
Ellenben a sok nyafogoval, akik a 190 alatti magassagra, jogsira, penzre, foldrajzi helyzetukre, horoszkopra, stb fogjak hogy ok miert is forever alone-ok.
Semmi. És ha már ez a kérdés eszedbe jutott akkor végképp felejtő a story . Öngyilkos azért most meg ne legyél, élj amíg van pénzed ha elfogy akkor elgondolkodhatsz rajta.
Nekem is ez a tervem csak biztos hogy túl gyáva lennék megtenni. A piálás , drogozás jó lehetőség. Kikapcsolja az agyad, leépíti a szervezetedet, hamarabb meghalsz vagy könnyebben ér baleset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!