Mit tegyek, ha nagyon rosszul élem meg azt, amikor magamra hagy a barátom?
Problémám volt a lakással, ezért nála voltam 2 hetet, legutóbb és most is lemegy a családjával vidékre a nyaralójukba. Legutóbb nagyon rossz volt, most pedig szintén elmegy és úgy érzem magam, mint kiskoromban, amikor a szüleim nagymamámhoz vittek (utáltam ott lenni), amikor munkaútra mentek kéthetente. Elhagyva éreztem magam, nagyon magányosan. Most ugyanezt élem át, először azhal kezdődött, hogy ilyen szép időben nekem is mehetnékem lett. Ő nem akar magával vinni, mert túl sokat voltunk egyûtt és meg szeretne pihenni.
Persze, rosszul esett, de rosszabb az, hogy szorongok, nem is akartam h lássa. A barátaim szintén elfoglaltak, valaki üzleti úton van, valaki a családjával, vagy a párjukkal töltik a hétvégét. Nagyon rosszul érint, és tudom, hogy el kell magam foglalni vasárnapig, megnézni valami filmet. De ahogyan látom, hogy pakolja be a cuccokat a táskájába, örül, hogy mehet, engme megemészt a szorongás és a depresszió. Járok pszichológushoz pánikbetegséggel, amiatt is félek, hogy elmegy én meg 100km-re tőle pánikrohamot fogok kapni.
Olyan rossz érzés. Mégis mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!