Miért van az hogy aki nekem tetszik annak én nem tetszem és mindig annak tetszek nekem aki nekem nem?
Figyelt kérdés
Soha nem találom meg azt a lányt akivel kölcsönös lesz a vonzalom?Már unom a magányt.2019. márc. 21. 09:26
11/14 anonim válasza:
"Nekem nincsenek magas elvárásaim,legyen ápolt és ne legyen problémás,zűrös.Tetszettem már normális lánynak is,de az meg a külseje miatt nem jött be.Nem működött volna köztünk,megszakítottam vele a kapcsolatot."
Nem érzed az ellentmondást? Ezek szerint talán mégse olyan egyszerűek az elvárásaid, mint ahogy írod. Lehet hogy nem vagy magaddal valami őszinte, amikor azt állítod, hogy nincsenek nagy elvárásaid.
12/14 anonim válasza:
Én is így vagyok evvel!
Lehet akár a világ legjobb pasija is,ha lelkileg nem érint meg.
13/14 anonim válasza:
Nana, az azért nem mindegy miképp érint meg lelkileg valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!