Miért van az hogy aki nekem tetszik annak én nem tetszem és mindig annak tetszek nekem aki nekem nem?
Hát érdekes dolog ez a magány, az biztos. Voltak időszakok, amikor magányosnak éreztem magam. Ennek ellenére semmivel sem cserélném el azt, hogy nem csüng rajtam senki. Nem köt magához senki. Néha viszont, jól jönne ha lenne valaki, aki lelkileg támogat, megvéd. De beletörődtem, és felismertem hogy én Én vagyok. És hogy nagyon komoly okok vannak rá, amiért nincs senkim. De ezt úgysem értené meg senki, de nem is várom el hogy bárki is megértse. Rájöttem hogy nekem az a küldetésem hogy egyedül maradjak. Bármilyen hülyén hangzik is.
Egyébként a magány is nagyon értékes tud lenni, ha jól használják ki. Önfejlesztés szempontjából főleg. Amúgy meg túl magasak az elvárások mindkét nem részéről. És túl sok energiát és időt igényel a másik ember bizalmának az elnyerése. Magyarán mondva egyedül maradni sokkal könnyebb. És nem az határozza meg bárki értékét, hogy van-e párja vagy nincs. Nagyon sok nő gyereket szül azért, hogy ne legyen magányos. És valóban, egy gyerek képes kitölteni az életüket. Ragaszkodásuk az anyjukhoz ösztönös és természetes.
A kérdezőnek totál igaza van abban, hogy nem megy bele puszta elkeseredettségből olyan kapcsolatba, ahol nem tetszik neki a nő. Jogos. Ha nincs szexuális vonzalom, megette a fene az egészet. Neki hogy álljon fel? Hogy élvezze? Fordított esetben.. Egy nőnek se kell elviselni, hogy olyan férfi érjen hozzá aki nem váltja ki belőle a bizsergést. Lehet így is szexelni, de az olyan is.
Akár tetszik, akár nem, a szex nagyon is fontos meghatározó eleme egy párkapcsolatnak.
Az meg, hogy belement egybe ahol nem jött be neki a nő? Lehet remélte, hogy míg együtt vannak, ez az érzés megváltozik benne. De nem így lett. Nem ítélem el érte, legalább megpróbálta. Egyszer én is csináltam ilyet, meg is bántam utólag. Sajnáltam szegény srácot. De megértette, hogy hiába szeretem őt emberileg nagyon, ha nem vonzódom hozzá. Tovább lépett, lett szép barátnője és én örültem neki, a boldogságának. Kár, hogy aztán jött az eltávolodás, de hagytam. Legalább neki bejött az élet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!