Hogy lehet megszabadulni a depressziótól pszichológus nélkül?
Egyel halat minden nap. Meg meg pluszban halolajat.
Van egy urge,aki A depresszioipar c konyvet errol irta. Fontos az etrend es megoldas.
Én inkább amondó vagyok, hogy a depresszióból való kilábadozás egy olyan folyamat, mint mikor végül beüt. Szerintem egy-egy változtatással még nem lehet azt mondani, hogy meggyógyultam.
Szerintem az egyik legfontosabb, hogy találj valakit, akinek elmondhatod a panaszaidat, anélkül hogy nyafogásnak tűnne ez mind. Ha más nincs, akkor nem kell megijedni a pszichológusoktól, csak igyekezz olyat találni, akivel jól tudod magad érezni.
Ami az életmódot illeti... Pl reggel nem érdemes még ott az ágyban feküdni, kipihenni magad tovább. Fel kell kelni mosakodni, meg aztán reggeli, miegyéb. Kell egy napi rutin, amihez tudod tartani magad. Hogy te irányítsd az életet, ne más.
Hobbi, táplálkozás, ezekre mind érdemes odafigyelni. És valóban kint lenni a szabadban, és mondjuk egy fa tövében ücsörögni. Elég sokat segít, a romantikus művészek is a természetből merítették a szabadság- és békevágyaikat.
De nem feltétlenül gondollak depressziósnak, legalábbis ennyiből nem tudlak. De azt mondom tényleg, hogy lil peepet cseréld le valami vidámabb zenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!