Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan tudok a leghatékonyabba...

Hogyan tudok a leghatékonyabban segíteni saját magamon a kialakult magányos helyzetben? A helyzet nem egyszerű, nagyon összetett, nem találok kiutat.

Figyelt kérdés

Megpróbálom összefoglalni. 5 éve egyedül élek a családomtól több száz kilométerre, így társas családias kapcsolatatot a barátaimmal tudok csak ápolni. 18 éves korom óta csak a munka és a tanulás teszi ki az életem, mert harcolnom kell nekem is hogy előre jussak. Munka mellett egyetem, majd 2 munkahely párhuzamosan, szóval a szabadidő korlátozott. Na de, a barátaim társra találtak, nyilván nem a barátok az elsők, hanem a párjuk és a gyerekek. Én itt maradtam egyedül. Ami alapvetően nem is probléma, azonban ők mindig ugrasztanak amolyan lelkiszemetesládának, ha nekem lenne szükségem egy kis beszélgetésre akkor jön a megvető válasz, hogy boccs de nekem nem csak ennyi dolgom van, nem érek rá. Közben anyukám is lebetegedett, orvoshoz jár, hétről hétre a rettegés tart a markában, hogy valyon mi lesz a következő vizsgálatnak az eredménye. Szóval a lelkiállapotom a béka feneke alatt, és nincs senki akivel beszélhetnék. Próbálnék programokat, de sajnos nem tehetem meg hogy több tízezret arra adjak ki hogy idézőjelesen szórakoztassam magam. A pszichológust ugyan ezen okból nem engedhetem meg. Diszkóba, egyéb szórakozóhelyre nem járok, mert egyedül nem buli, amúgy sem érzem magam jól, hisz nem vagyok olyan személyiség, hogy az éjjeleket a bárban riszálással töltsem. Màr unom az olvasást, film nézést, egyáltalán nem szórakoztat és kapcsol ki semmi. Csak a belső feszültséget érzem és azt, hogy egyre jobban szigetelődöm el a külvilágtól. Gyakran vannak öngyilkos gondolataim. A munkám sem amolyan csapatmunka. Középvezető vagyok, így én a dolgozókkal nem trécselhetek, a felettesekkel sem, inkább ott is csak a stressz van.

30 éves fiatal nő vagyok, keserűséget levertséget, rettegést érzek minden nap, de változtatni szeretnék.

Köszi a segítségeteket!

2019. márc. 4. 23:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hogy vagy most, kerdezo? Mi valtozott azota?
szept. 2. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!