Mit tegyek ha már nagyon unom a szingliséget? Ti hogy birjatok?
18 éves lány vagyok és már lassan 1 éve szingli vagyok, viszont hiányzik már az hogy kapcsolatban legyek és a sz*x is hiányzik
Viszont sosem voltam ribi, nem tudnák úgy lefeküdni valakivel hogy nem vagyunk együtt
Tudom, rengetegen csinálják ezt, nekem is megfordult a fejemben hogy hát egyszer élünk miért ne, de ez annyira messze áll tőlem...
Ami a komolyabb kapcsolatot illeti... nem hiszem hogy egyhamar lesz, udvarlok mindig vannak de vagy nem jön be az illető ( külsőleg, belsőleg) vagy messze van
Én már nem tudom mit csináljak, ismerkedésre nyitott voltam mindig de folyton a bunkó, primitív pasik találnak meg, vagy akiknek csak ARRA kellek
Ti hogy birjatok a szingli életet? Egyéjszakást is bevallalnatok vagy csináljátok?
Köszi a válaszokat
Elképesztő, mennyi kötekető negatív kis szarcsimbók van itt.
Figyelj, 18 éves vagy, szemtelenül fiatal, ráérsz még megtalálni azt az egy embert, akivel tökéletesek lesztek egymásnak. És ha így lesz, érezni fogod az első pillanattól kezdve, és nem kell azon gondolkoznod, hogy mi van az álarc mögött!
Tapasztalatból beszélek, régen engem is csak olyanok akartak felszedni, akiknek egy éjszakára kellettem volna, holott sosem öltöztem kihívóan, sőt...
Nem velem volt a baj, egyszerűen csak ilyenek a pasik, bepróbálkoznak mindenkinél, hátha megdu...ják... de ne aggódj, vannak még rendes fiúk, csak valószínűleg még nincs itt az ideje.
Tanuld meg egyedül jól érezni magad, ápold a kapcsolatot a barátaiddal, járj el velük ide-oda, sportolj, olvass, fejleszd magad!
Egy kapcsolathoz nagyon fontos, hogy el tudd magad fogadni sőt, szeresd magad :)
Hajrá, ne csüggedj, okos, értelmes lány vagy! Élvezd az életet és rád fog találni az igaz szerelem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!