Nagyon nehéz helyzetben vagyok szerintetek is?
Nagyon egyedül érzem magam. Nincsenek barátaim, igazából soha nem is voltak. Nagyon sokat unatkozom, és szomorú vagyok. Hétköznap dolgozom és hétvégén szinte semmit nem csinálok, mert nincs kivel. Már egyre nehezebben viselem ezt, mert szeretnék ezen változtatni, de nem tudok.
Barátnőm sem volt soha, nem járok társaságba ezért nem sok esély van arra hogy legyen valaha párom:(
És mindjárt 22 éves leszek, és itt tartok. Életemben kb 10x voltam bulizni, de nem az én világom. És lányokkal pedig csak szájra pusziig jutottam. Neten próbálok lányokkal ismerkedni, dehát nem egyszerű...
Ti is szomorúak lennétek a helyemben?
Van ebből kiút?
"hétvégén szinte semmit nem csinálok, mert nincs kivel"
Ez a baj! Nem mástól kell várni, hogy történjen veled valami hétvégén is! Találd fel magad egyedül is, éld az életed, érezd jól magad, aztán ha már nem egy búval bélelt fickó leszel, előbb-utóbb lesznek barátaid is. Van ezer lehetőség arra, hogy ne unatkozz.
Jaj de kis cuki gyerekek vagytok. :)
Majd ha 30+ évesek lesztek és ugyanitt tartotok, annak ellenére hogy folyanatosan próbálkozok tenni ellene, na majd akkor lesz okotok sírni és kétségbe esni.
Kérdező, még csak most kezded az életet, könyörgöm! Csinálj valamit hétvégén is, menj el ide-oda. Kezdj el élni.
A 16 éves gyerek meg szerintem ne is szóljon bele egy ilyen helyzetbe, mert nincs még semmi tapasztalata. Látni ettől még láthat jól dolgokat, de ettől még nem lesz hirtele a szavainak.
Képzeld el, hogy én nekem majdnem ugyanez van, csak 30 éves vagyok. Folyamatosan próbáltam ellene tenni, külföldet is megjártam, többször voltam olyan hülye, hogy munkahelyet is csak ezért váltottam. Eljártam tanfolyamokra, sportolni stb. mégsem jött össze semmi. Ugyanúgy magányos vagyok barátnő és barátok nélkül, ráadásul karrierem sincs. Tökre úgy érzem, hogy nagyjából az elmúlt 8 év ilyen próbatétel, hogy meddig bírom, mert olyan szerencsétlenségek történnek vele, hogy az már megfilmesítést igényel. Talán egyszer jobb lesz.
Hogy van-e ebből kiút? Nos, ha nincs ismeretséged, nincs háttered, pénzed, akkor nagyon nehéz lesz. Barátok nélkül meg bulizni, szórakozni is nagyon nehéz, pláne ismerkedni. Szóval kösd fel a gatyád, és adj bele mindent, főleg hogy csak 22 leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!