Van értelme az igyekezetnek, ha úgyse lesz barátnőm és egyedül fogok megöregedni?
Pedig a szép magányos lányok pont kint sétálnak😉
Ma szedtem fel az egyiket😎 Holnap randizunk
Bullshit gagyi szöveg. Egy lúzer nem kell senkinek.
Ne más miatt legyél valaki, először bizonyítani kell, hogy egyedül is érsz valamit...
"Ritka de vannak elfogadó aranyos lányok akik foglalkoznak a belsővel és nem a külsővel, akiket érdekel hogy vagy lelkileg. Na most az utolsó 2f..sz pont nem érdemel ilyen lányt."
Pedig majdnem 4 éve vagyok kapcsolatban egy ilyen lánnyal. 21 évesen találtam rá, mindkettőnknek első kapcsolat volt, szüzen.
Korábban is találhattam volna ilyen lányt, csak én 17 éves koromig ugyanolyan hisztis, picsigó kisfiú voltam, mint amilyenek ti vagytok. 3 év kemény munkába telt, de a béka segge alatt lévő kommunikációs készségeimet és az önbizalmamat feltornáztam egy normális ember szintjére és így elkezdtek sikereim lenni a nőknél. Eközben ugye folyamatosan ismerkedtem. Igaz, rengeteg elutasítást kaptam, én is utasítottam el lányokat, de végeredményben megérte, mertha énis csak folytatom a hisztit, akkor most ugyanúgy magányos és megkeseredett lennék mint amilyenek ti vagytok.
Nektek is ajánlom, hogy mozduljatok meg egy kicsit, fejlődjetek és akkor nektek is többől fog állni az élet, mint a neten való vergődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!